Herkese iyi akşamlar artık yaz mevsimi yavaş yavaş hissettirmeye başladı. elimde envai çeşit tp-link ve airties ürünü mevcut ama hiç birisinden memnun değilim.
1 - tp-link TD-WR8961ND R1
2 - " " " " V2
bu 2 ürün ve Access point modellerinde çok aşırı ısı sorunu var sürekli bloke olma ve kopma sorunu var üstüne ve altına 90 mm lik fan bağlayınca tüm sorunları düzelmiş oluyor daha havalar 48 derecelere çıkmada 32 derece ile böyle olursa yazın sanırım buz dolabında muhafaza edeceğim 0 derece bölmesinde. akdeniz bölgesi için 32 derece hikaye klimaların bile gücünün yetmediği sıcaklar oluyor.
3 - Airties hem fiber hemde adsl özellikli Air 6372 modemi var ama menet sistemin dns ayarlarını perişan ediyor virüs bulaşsa sisteme bundan 1000 kat iyidir virüs programı ile taratılıp silinir yada format atılır iş biter.
veri transfer hızı kablosuzda 150 Kb tan öteye gidemiyor 54 mbps bağlantı hızı olmasına karşın bu nedenle tp-link modem çok satıyorum 2 farklı modelinden vardı elimde ama cıvıttı. tp-linkte 1 mb download hızına rahat ulaşabiliyorum kablosuzda.
4 - Airties Air 4320 modem var onunda kablosuz özelliği rezalet çok cılız sinyal dağıtıyor 2 cihaz bağladımmı ortalıktan kayboluyor resmen mynet flash uygulamalarda bile takılıyor sistemler tek makine olursa güzel.
gerçekten emin olduğunuz ve kullandığınız bir adsl modem istiyorum sağlam olacak olur olmaz durumdan nem kapıp yarı yolda bırakmayacak beni. yukarıda saydığım modemlerde online oyun açınca zaten tamamen şişip kalıyorlar airtes ürünleride halbu ki elimdekiler pahalı özelliklen fiber olanı 295 tl fiyatı var.