Adam trafikte kadını dövüyor
tugce__kadına el kalkmazdoğru ... Tekme atılır
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,686 mesaj
LA HA BU NE YAWWW.......
ADAM ZEBELLAH GİBİ ...OLACAKTI TC DE BASACAKLARDI MEYDAN DAYAĞINI...
ŞİMDİ İŞİN İÇ YÜZÜNÜ DE BİLMİYOZ YA ADAM HAKLIYSA
Son Düzenleme: physfg ~ 07 Kasım 2008 23:38
physfgLA HA BU NE YAWWW.......tc de olsaydı o benim anneme bacıma yapılcaktı varya o adama karagümrükte iiy bir benzetirdim onu EN BÜYÜK KARAGÜMRÜKADAM ZEBELLAH GİBİ ...OLACAKTI TC DE BASACAKLARDI MEYDAN DAYAĞINI...
ŞİMDİ İŞİN İÇ YÜZÜNÜ DE BİLMİYOZ YA ADAM HAKLIYSA
Son Düzenleme: Semih Özyurt ~ 07 Kasım 2008 23:54
Yıllanmış Üye
1,686 mesaj
cbilgen13yaaww niye türkiye'de olsun böyle şeyler..sanki ülkemizde kadına dayak atılıyormuş gibi konuşmayın şimdi !!!he hiç olmuyor sanki...bi kere yapan bi daha yapamayacak hale getiriliyor belki ondan dolayı yapan kalmamıştır...
physfghe hiç olmuyor sanki...bi kere yapan bi daha yapamayacak hale getiriliyor belki ondan dolayı yapan kalmamıştır...Yapan,yapdıgından pişman oluyor kesinlikle.
Yıllanmış Üye
712 mesaj
semih_ozyurttc de olsaydı o benim anneme bacıma yapılcaktı varya o adama karagümrükte iiy bir benzetirdim onu EN BÜYÜK KARAGÜMRÜen büyük ADANA dır arkadaşım komple bir şehir, filmlere dizilere herzaman konudur.
karagümrük dediğin nedirki bizim buraların yanında peeehSon Düzenleme: Razorback ~ 08 Kasım 2008 05:40
Yeni Üye
25 mesaj
semih_ozyurttc de olsaydı o benim anneme bacıma yapılcaktı varya o adama karagümrükte iiy bir benzetirdim onu EN BÜYÜK KARAGÜMRÜ
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,310 mesaj
Yıllanmış Üye
145 mesaj
allahım heryerde bu simgolo youtube gibi oldu walla bu simgolo