adblock kullanımı

pelinpelin
01-09-2009, 20:22   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
63 mesaj

Arkadaşlar adblock ta sinir bozucu reklamları engelleyebiliyorum amabazıları engellenmiyor ..tam reklamın üzerine geliyorum sağ üstteengelle yazısı çıkar gibi oluyor ve hemen kayboluyor..

Biraz araştırdım

Burda bişeyler yazıyor ama tam anlamadım...
yardımcı olursanız sevinirm

Kal-El
01-09-2009, 20:40   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
816 mesaj

Flash reklamlarda çıkıyor sanırım o engelle butonu. Biraz beklet üzerinde çıkması lazım.

pelinpelin
01-09-2009, 20:47   |  #3  
OP Üye
63 mesaj
Alıntı: Kal-El  
Flash reklamlarda çıkıyor sanırım o engelle butonu. Biraz beklet üzerinde çıkması lazım.
baya uğraştıma ama olmadı
eklediğim linkte sanırım sorunumun cevabı var ama ben anlamadım bi türlü

Kal-El
01-09-2009, 21:01   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
816 mesaj

Linkte bilinen şeyleri tekrarlamışlar. Firefox'ta Adblock Plus simgesini tıklayınca o sitede bulunan öğeler listelenir. Zaten anlarsın hangisinin reklam olduğu. O öğeyi seçip "Enter"layınca engeller. Flash reklamlarda reklamın genellikle köşelerinde çıkar "Engelle" butonu. Ayrıca eklentinin ayarlar kısmında Aboneliklerden birini -tavsiyem FR list'dir- seçersen çoğu reklam zaten otomatik olarak süzgece takılır.

pelinpelin
04-09-2009, 13:29   |  #5  
OP Üye
63 mesaj
Alıntı: Kal-El  
Linkte bilinen şeyleri tekrarlamışlar. Firefox'ta Adblock Plus simgesini tıklayınca o sitede bulunan öğeler listelenir. Zaten anlarsın hangisinin reklam olduğu. O öğeyi seçip "Enter"layınca engeller. Flash reklamlarda reklamın genellikle köşelerinde çıkar "Engelle" butonu. Ayrıca eklentinin ayarlar kısmında Aboneliklerden birini -tavsiyem FR list'dir- seçersen çoğu reklam zaten otomatik olarak süzgece takılır.
teşekürler ilgin için fakat hala engellenmeyen Gitti gidiyor reklamları falan var..ama birçoğu halloldu