Arkadaşlar bildiğiniz gibi kullandığımız internet paketlerinde saçma bir uygulama olan adil kullanım kotası olayı var. 3. dünya ülkelerinde bile yüksek hızlarda download ve upload hızlarıyla bağlanabilirken bizler ise adil kulanım kotası saçmalığıyla uğraşıyoruz. Kullanıcılar tarafından bilindiğinin aksine bu uygulama Ttnet,Superonline gibi internet servis sağlayıcılar tarafından değil devletin bir kurumu olan BTK tarafından yapılan ve internet servis sağlayıcılarına uygulanması zorunlu olarak dayatılan bir kuraldır.
Bu ülkede bilinçli tüketici olup hakkınız aramayınca kimsenin durduk yere yapacağı bir şey yok bu nedenle Bir imza toplama sitesinde kampanya başlattım. Yeterli sayıya ulaşabilirsek dikkate alınabileceğini düşünüyorum.
Bir internet kullanıcısı olarak yaşadığımız en büyük sıkıntının upload hızlarının düşük olması olduğu için upload hızlarının yükseltilmesi talebinide ekledim.
Sizden ricam 1 dakikanızı ayırarak kampanyayı imzalayarak bu konuda destek olmanızdır. Ayrıca facebook ve twitter gibi sosyal medya araçlarıyla kampanyayı yayabilirseniz daha fazla katılım olacak ve btk ' ya bu konuyu ne kadar çok kişinin önemsemiş olduğunu göstermiş olacağız.
Lütfen kampanyayı imzaladıktan sonra facebook ve twitterdan yayınız.
Katkısı olan olmayan herkese teşekkürler.