Windows 2003 server da calisan sistem uzerinde ctrl+alt+del e basmadan administrator parolasini degistirebilmenin kolay ve kisa yolu nedir? admin sifresini riske atmadan kisa surelerle degistirmem gerekiyor.
admin parolasi degistirmenin kisa yolu var mi?
Çok teşekkürler. Henüz denemedim ama işe yarayacaktır umarım.Active directory de kullanıcılarda administratoru bulup sağ tık ile parola sıfırla->yeni şifreyi girerek değiştiriliyormuş.Başlangıçta buradan tamamen sıfırlanıp yeni şifre girme ekranı çıkmaz sanmıştım.Çıkıyormuş.
Alternatif olarak denetim masası> sistem araçları>bilgisayar yönetimi>
kullanıcılar dan Administrator Sağ tuş Parola Belirle...
sakarboyAlternatif olarak denetim masası> sistem araçları>bilgisayar yönetimi>Dahada kısa yolu Var Masaüstü Bilgisayarım -> Sağtık -> Yönet --> Yerek Kullanıcı ve Gruplar -> Kullanıcı -> Kullanıcı adına sağ tıkla PArola Değiştir.kullanıcılar dan Administrator Sağ tuş Parola Belirle...
İngilizce:
My Computer --> Manage --> Local User an Groups -> Users -> Administrator Sağ klik-> Set Password.
en başta zaten benim söylediğimden dahada kısayol söylemişsin. benim söylediğim sadece bir alternatifti.. neden beni ekarte etme gibi bir çaba içersine girersinki anlamadım :)
söylediğinde benim söylediğimin aynısı :) dahada kısa olanı değil...
:D söylemek olsun die bişeyler söylemeyi hiç tercih etmedim...
saygılar.hürmetler...
İyi günler herkese..
Şimdi benim sorunum bilgisiyar hiç açılmıyor ve administrator şifresi var.
2 kere ctrl+alt+delete tuşuna bassamda ve entera tıklasamda yine açılmıyor..
Administrator şifresi konulmuş ve unutulmuş..
Bunu açmanın en basit yolu nedir bunu öğrenmek istiyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim..
Program bile verirseniz detayını nasıl kurulacağını ve ne yapacağımı açıklarmısınız.??
Dua ile..
ERD Commender 2005 programınla sisteme girip sifreyi değiştirmen gerekiyor veya bu sekilde değiştirdiğin halde çalışmıyor ise sunucuda veya pc de virus vardır.