arkadaşlar mesela bir bilgisayarda bir admin hesap var ve şifreli.bunu kırmak için güvenli mod kullanılabilir ama ben başka bir yoldan kırmak istiyorum
yani sistemi bunun için tasarlanmış olan bir programın cd 'si ile açmak mümkünmü yani admin şifresi kıran programlarla sistemi açmak ve bu cd ile admin şifresi bulmak yada iptal etmek mümkünmü?
teşekkürler :)
admin şifre kırma
arkadaşım yanlış yerdesin. hack bilgisi vermek yasak. ama google a recover admin pass yazarsan yardımcı yazılar çıkacaktır
mügearkadaşlar mesela bir bilgisayarda bir admin hesap var ve şifreli.bunu kırmak için güvenli mod kullanılabilir ama ben başka bir yoldan kırmak istiyorumMerhaba müge
yani sistemi bunun için tasarlanmış olan bir programın cd 'si ile açmak mümkünmü yani admin şifresi kıran programlarla sistemi açmak ve bu cd ile admin şifresi bulmak yada iptal etmek mümkünmü?
teşekkürler :)
Ben sizin kullandığınız herhangibir bilgisayarın admin şifresini unuttuğunuzu varsayarak cevaplamak istiyorum. Diyelim ki admin şifresini unuttunuz. Ve de admin bölümüne girmeye yetkiniz de yok. Ne yapacaksınız? İşyerinde böyle durumlarda olduğum zamanlarda işletim sistemini tekrar kurmak zorunda olduğum zor anlar olmuştu.
Başka bir siteden alıntı ile çözüm. Ben denedim, sonuç süper. Cd'mi de hazırladım, belki bir gün lazım olur.
SaygılarAşagıda Linkte verilmiş olan iso dosyasını indirerek(8 Mb) bu iso yu bir cd ye yazıyorsunuz ve bu cd ile admin şifresi unutulan yada bulunması kesinlikle gereken pc yi bu cd ile boot ediyorsunuz.
Size Windows Xp Kurulumu başlatacak Kısa bir süre sonrasındada karşınıza kullanıcı hesaplarını gösteren bir pencere çıkacaktır burada yandaki numaralar sayesinde şifresini sıfırlamak istediğiniz kullanıcıyı seçiniz. Sonrasında size şifreyi 1 2 3 4 5 yapmak isteyip istemediğinizi soran bir pencere çıkacak buradan Y yi seçersiniz işlemimiz tamamdır.Daha sonra sistemi restart edip yeni şifre ile kullanabiliyoruz.
Link: [COLOR=#22229c]http://dosyam.net/?id=700afd[/COLOR][COLOR=#22229c]
[/COLOR]öncelikle yapmamız gerekenleri kısaca tekrar açıklıyalım.
linkteki iso dosyasını indiriyorsunuz, 8 mb falan bunu indirdikten sonra arkadaşlar
bu iso kalıbını nero ile boş bir cd ye yazıyorsunuz,
cd kendinden bootlu oluyor, sonra bilgisayarı kapatıp
cd den çalıştırıyorsunuz, ve windowsxp kuruluyor gibi devam ediyor, korkmayın devam edin belirli bir süre sonra bizim işimizi görecek pencere çıkı
KGB mi bu cd ye yazılan program
Ne yazıkki ismini bilmiyorum ama bazen de çok işe yarıyor.
Her bilgi işlemcinin elinin altında bulunması gereken bir CD.
Saygılar
bu alanın en iyisi winternals tır. onunla tek tuşla resetleniyor ama iş birazda hack e girdiğinden anlatmak istemedim
Gayet guzel bılgı demekkı farklı yontemlerde varmış. Öğrendıgım ıyı oldu
CIA comander programı ile password'ü tek bir diskte ile değiştirebilirsin....
arkadaşlar peki CIA comander programını nereden bulabilirm
internette araştırdım ama bulamadım
tüm yardımlarınız için teşekkürler :)
sevgiler
http://www.freedownloadscenter.c ... /CIA_Commander.html
burdakı butun lınklerden ındırebılırsın.Son linkte anlatımı da var
ARKADAŞIM ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜRLER
:)
Artık disketle işlem yapan program kalmadı. Yeni bilgisayarlarda bile disket sürücüsü yok. Programı ya CD'le kullanacaksınız yada disketle. Tercih sizin.
mrb arkadaşım
yeni bir ram alırken sadece önceki kullandığım ramin fsb hızına ve drr özelliğine mi dikkat etmliyim
ve kasaya taktıktan sonra bir sorunla karşılaşmamam için ne yapmalıyım
teşekkürler
yanlış yerdesin soru mayetinde neyse cevaplıyayım
yeni ramini kullandıgın ramin özelliklerine göre almalısın örnegin frakans degeri cas ı gibi ayrıca ddr2 ise 2 ddr ise ddr olmalı ramin
mügemrb arkadaşımya bide kasaya taktık tan sonra sorun yaşıyorsan tam otumamıştır
yeni bir ram alırken sadece önceki kullandığım ramin fsb hızına ve drr özelliğine mi dikkat etmliyim
ve kasaya taktıktan sonra bir sorunla karşılaşmamam için ne yapmalıyım
teşekkürler
merhaba bişi soracaktım bu admin şifresini kırmayla ilgili
bu işlemi yaptığımızda herhangi bi bilgi kaybı olurmu acaba?
bi kaç yerde olur diye okudum da lütfen yardım edin acil bi bilgiye ihtiyacım var.çünki müşteri 3 gündür bilgisayarını bekliyo
şimdiden bilgi verdiğiniz için teşekkürler
eğer sistemde bir anormallik yok ise hiçbir sorun yaşanmaz.ayrıca dosyalar şifrelenmiş ise yine bu şekilde şifreleride kaldırmak mümkün ama sadece ntfs dosya sistemi ile gelen şiifreler için geçerlidir.şu ana kadar 1 kez veri kaybım oldu onunda sebei virüs regediti bozmuştu şifreyi sıfırladım herşey geliyordu masa üstüde ama bir dosyaya tıklayınca yine kullanıcı hesabı gelip şifre istiyordu.yani virüs vb bir anormal sorun yok ise sistemde veri kaybı sıfırdır.
birsürü yol var ama sen eniyisi format at boş ver uraşma
eski konular hortlatılmasa artık daha iyi olur
ettumerhaba zip dosyası gibi görünen iso dosyasını hiç açmadan direk cd ye atacağız ama neroda veri cd si yarat mı diyeceğiz bunu biraz açarsan yada iso dosyasını neronun içinden açıpta içindekileri seçip cd ye atacağız her iki durumdada veri cd si yarat seçeneğinimi seçeceğiz biraz açabilirsen sevinirim
Son Düzenleme: zıpkın ~ 21 Aralık 2007 21:15