SLM arkadaşlar bilgisayarı MS-Dos kipinde açtığımızda ms-dos komutları ile Administrator şifresini kırabilirmiyiz... TŞK...
Admin şifresi kırma
ms-dos kipinden ziyade tavsiyem admin şifresi kırmak ise offline register&nt password progmıyla olacaktır.programı cd ye veya diskete kopyalayıp boot et.sonra 4-5 kez enter bastıktan sonra menü geliyor.oradan kullanıcı seçip sonra şifreyi değiştirebilirsiniz. veya arkanda iz bırakamamak için cia commander programını kullanabilirsiniz.bunun tek farkı var olan şifreyi load edip tekrar geri yükleme etme imkanı verir.fakar tecrürebeli bir kullanıcı bir kullanıcı olay görüntüleiyiciden sistemde olup bitenleri görebilir.bunun için bunlarıda silebilirsiniz.
kolay gelsin...
Windows xp administrator password(find ,get, forget,hack) yazarsan birçok kaynak bulursun.Ama en güzeli windows açılışında kullanıcı veya administrator seçeneklerini seçmeden "ctrl+alt+del" arka arkaya iki defa bas sonra çıkan pencerede kullanıcı adına "Administrator" tırnak içindeki ifadeyi yaz parola bölümü boş bırak ve tamam de.İlk yaptığımda yedi bir daha da yemedi.
Yada windows xp password reset disketi yap.Olmadı "windows key enterprise 7.9" u indir cd ye yaz bilgisayarı açarken bu cd ile başlat.Başka yöntem bilen varsa paylaşabilir.Birde windows şifrelerinin saklandığı dosyanın adı SAM .
ya arkadaşlar başka yok mu bilgisi olan arkadaşlar
3. party bir program kullanamdan bu işlemi gerçekleştiremezsin erd commander veya CIA commander gibi programlar bu işlemleri yapabilirsin
ERD PROGRAMI VAR ONUNLA YAPABİLİRSİN BUNU SANIRIM
ERD commender programı idealdir bu işte
bilgisayarı ms -dos kipinde başalatın daha sonra C:\windows\system32\config dizinine geçin burada sam adında bir dosya var onu silin başka bişeye gerek yok ;)
arkadaşlar bana şifre kırabilen birkişi bunu ayrıntılı birşekilde ve yazılım bildirerek anlatabilir mi msn nsmö [email=xi_ix_bulur@hotmail.com]xi_ix_bulur@hotmail.com[/email] buradan e posta olarak bildirirseniz memnun olrum şimdiden teşekkürler
programlarla boşuna uğraşmayın ms dos ile hallederiz. ilk olarak açılışta durmadan f8 tuşuna bas kod istemi ile güvenli mod seçeneğini seç. eğer admin hesabı kapalı ise şöyle yaz: net user administrator /active:yes sonra net user administrator * yazın sonra istediğiniz parolayı yazın. Eğer administrator hesabı açıksa direk net user administrator * yazın.
arkadaşlar çalıştığım yerde bilgisayarım cd den başlamıyor.ve bios ta şifre var dolayısı ile istediğim gibi müdahale edemiyorum bilgisayarıma admin şifresini kırmak istiyorum ne yapmama lazım yardım isitioyurm..
arkadaşlar çalıştığım yerde bilgisayarım cd den başlamıyor.ve bios ta şifre var dolayısı ile istediğim gibi müdahale edemiyorum bilgisayarıma admin şifresini kırmak istiyorum ne yapmama lazım yardım isitioyurm..Bilgisayar öğretmenim söylemişti.
Anakartın içindeki pili çıkartıp bi süre bekledikten sonra pili yeniden takıp bilgisayarı açınca bios şifresi siliniyormuş.
Bide pili hiç takmazsan bilgisayar her kapandığından saat/tarih ayarı sıfırlanıyormuş.
Laptop için nasıl olduğunu bilmiyorum.
ya arkadaşlar başka yok mu bilgisi olan arkadaş
wimdows adminastor açılış şifrelerini iptal edebilirsin. buyrun
http://hotfile.com/dl/141277815/ ... sifre_krma.iso.html