Windows xp isletim sistemi kullaniyorum.Bilgisayarimi ilk actigimda kullanici sifresi kullaniyordum.2 ay kadar bilgisayarimi kullanma imkanim olmadi.simdi sifremi hatirlamiyorum.dosyalarimin hicbirine ulasamiyorum.Bios pilini cikardim ama yinede olmadi.eskiden yukledigim oyunu silmek istesem eski kullanici sifremi istiyor.format atmadan sifreyi bulmanin bir yolu varmi.Cunku cok onemli dosyalarim vardi.Tesekkurler.
Adminastör
Bilgisayarınmı güvenli kipte açıp adminden girip kullandıgın profilin şifresini etkisiz hale getirebilirsin
admine nasil giriyoruz.biraz ayrintili anlatirsaniz sevinirim
sen bilgisayarını normal olarak başlat.
şifre sorduğunda kullanıcı adını şöyle yaz
administratör
giriş yapabilirsin artık
Bilgisayarını açarken F8' basarak aç.Sana bir çok maddeli bir karşılama ekranı çıkacak, burdan güvenli kipi seçerek bilgisayarını administrator olarak açacaksın. Açıldıgında Denetim masaı kullanıcı hesaplarından şifresini iptal etmek istedigin profilin şifresini sıfırlayacaksın.
can_bey_81sen bilgisayarını normal olarak başlat.administratör'den gir.parolanı kess.administratör şifresi oluşturma.bunu da unutursan windows' giremessinşifre sorduğunda kullanıcı adını şöyle yaz
administratör
giriş yapabilirsin artı
Borga-xBilgisayarını açarken F8' basarak aç.Sana bir çok maddeli bir karşılama ekranı çıkacak, burdan güvenli kipi seçerek bilgisayarını administrator olarak açacaksın. Açıldıgında Denetim masaı kullanıcı hesaplarından şifresini iptal etmek istedigin profilin şifresini sıfırlayacaksın.Katılıyorum
bunlara gerek yok.karşılama ekranı geldiğinde ctrl-alt-dlt bas .kullanıcı adına administrator yaz enter.
admin şifrelerini kıran programcıklar da var yani unuturmda giremem diye üzülme
Yasal yollar varken şifreyi kırmaya ne gerek var ki demek isterdim ama galiba başka yolu yok.
arkadaşıım f5 veya f8 ile başlat bilgisayarını daha sonra diğer kullanıcılar ve en üstte administrator çıkacaktır administratordan gir denetim masasını aç kullanıcı hesaplarına gir parolayı kaldır de ve yeniden başlat bu kadar..
he bu arada bişiy daha eklemek istiyorum eğer win.kurarken şifre koyduysan ozaman tek çözüm yolu format c sanırım.. :(
yok FBI var şifreyi buluyor
tamam da arkadaşım güvenli kipi de açmıyor admin şifresi istiyor.. administrator şifresini nasıl bulabiliriz.. windowsun içerisinde bir dosya içinde varmı? varsa nerde ? ya da çözen bir program linki gönderebilir misiniz? xp kullanıyorum....ozgurtok@mynet.com