slm arkadaşlar bilgisayarımın administrator una şifre koymuşlar. şifreyi nasıl kırarım MS-Dos yada başka türlü... yardımlarınız için tşk ederim....
ADministrar şifresi kırma
Yasal bir yöntem olduğunu düşünüyorum bunun.Sonuçta bir Windows işlevi...
Başlat>Bilgisayarım'a sağ tıkla ve Yönet komutunu ver.Orada Bilgiayar Yönetimi>Sistem Araçları>Yerel Kullanıcılar ve Gruplar>Users'a tıkla.Burada Administrator'a sağ tıkla ve Parola Belirle komutunu ver.Uyarıyı Tamam ile geçip istediğin parolayı belirle.Tamam a tıkladığında istediğin parola belirlenmiş olacak.
--------------------------------------------------------------------------------
PC LERDE ADMİN ŞİFRESİ KOYUPTA UNUTANLAR BU DİSKET İLE RAHATÇA KIRABİLİRLER ANLATIMI RESİMLİ DOC TUR
İSTER KLASÖRDEKİ DOSYALARI DİSKETE KOPYALAYIN İSTERSENİZ CİA YI İNDİRİP DİSKETE ADMİN ŞİFRESİNİ KIRAN BOOT EDEN EKLENTİLERİ YÜKLETİN KARAR SİZİN
DÖKÜMANI İNDİRİN
Download-Link: http://rapidshare.de/files/2759959/admin.zip.html
İSTERSENİZ CİA YI İNDİRİN BOŞ DİKST KOYUN VE DİSKETE YÜKLEYİN
BU DİSKET NTFS İÇİNDİR FAT32 ÜZERİNE KURULU SİSTEMDE İŞE YARAMAz
tuncab dediğin yöntem gerçekten oluyormu?
hiç denemedim, ama kapalıyken yapamazsın o yöntemi.
Bu işlem için en basit yöntem ERD Commander dir arkadaşlar. Bir boot linux işletim sistemidir. Her türlü pass i kırar.
tuncabYasal bir yöntem olduğunu düşünüyorum bunun.Sonuçta bir Windows işlevi...ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Başlat>Bilgisayarım'a sağ tıkla ve Yönet komutunu ver.Orada Bilgiayar Yönetimi>Sistem Araçları>Yerel Kullanıcılar ve Gruplar>Users'a tıkla.Burada Administrator'a sağ tıkla ve Parola Belirle komutunu ver.Uyarıyı Tamam ile geçip istediğin parolayı belirle.Tamam a tıkladığında istediğin parola belirlenmiş olacak.Son Düzenleme: spiderman_2 ~ 02 Ağustos 2007 20:34
lewend--------------------------------------------------------------------------------CİA'yı nasıl kullanırızzz ayrıntılı bilgi lütfennPC LERDE ADMİN ŞİFRESİ KOYUPTA UNUTANLAR BU DİSKET İLE RAHATÇA KIRABİLİRLER ANLATIMI RESİMLİ DOC TUR
İSTER KLASÖRDEKİ DOSYALARI DİSKETE KOPYALAYIN İSTERSENİZ CİA YI İNDİRİP DİSKETE ADMİN ŞİFRESİNİ KIRAN BOOT EDEN EKLENTİLERİ YÜKLETİN KARAR SİZİNDÖKÜMANI İNDİRİN
Download-Link: http://rapidshare.de/files/2759959/admin.zip.html
İSTERSENİZ CİA YI İNDİRİN BOŞ DİKST KOYUN VE DİSKETE YÜKLEYİN
sistem araçlarında böle bişey gözükümüoyor Yerel Kullanıcılar ve Gruplar
ben admin şifresini istediğim gibi ayarlıyorum.sonra güvenli moddan adminin adından hesabı açıyorum .yeni şifre çalışıyor ama interneti yine engelliyor .adminin adını ve şifreyi giriyorum kabul etmiyor . yardım edebilecek kimse yokmu ?
lewend--------------------------------------------------------------------------------CIA'İ pc'yi başlatırken mi devreye sokuyoruz?PC LERDE ADMİN ŞİFRESİ KOYUPTA UNUTANLAR BU DİSKET İLE RAHATÇA KIRABİLİRLER ANLATIMI RESİMLİ DOC TUR
İSTER KLASÖRDEKİ DOSYALARI DİSKETE KOPYALAYIN İSTERSENİZ CİA YI İNDİRİP DİSKETE ADMİN ŞİFRESİNİ KIRAN BOOT EDEN EKLENTİLERİ YÜKLETİN KARAR SİZİNDÖKÜMANI İNDİRİN
Download-Link: http://rapidshare.de/files/2759959/admin.zip.htmlİSTERSENİZ CİA YI İNDİRİN BOŞ DİKST KOYUN VE DİSKETE YÜKLEYİN
Acil yardım!!!
Arkadaşlar, biri babamın bilgisayarının giriş şifresini değiştirmiş! Bu bir dizüstü bilgisayar, çok şükür parmak izi okutma özelliği var ve iyiki babamın parmağını tanıtmışız. Şu an bu şekilde girebiliyoruz ama hani oluyo parmağı tanımadığı falan da olabiliyo.. Birincisi kim bunun şifresini nasıl değiştirebilir, ikincisi biz eski haline nasıl getirebiliriz?
tuncabYasal bir yöntem olduğunu düşünüyorum bunun.Sonuçta bir Windows işlevi...Belirtilen işlem uygulandığında malesef bende sistem araçlarının içinde yerel kullanıcılar diye bir seçenek göremiyorum, sistem araçları, depolama, hizmet ve uygulamalar var sadece... Ne yapabiliriz?
Başlat>Bilgisayarım'a sağ tıkla ve Yönet komutunu ver.Orada Bilgiayar Yönetimi>Sistem Araçları>Yerel Kullanıcılar ve Gruplar>Users'a tıkla.Burada Administrator'a sağ tıkla ve Parola Belirle komutunu ver.Uyarıyı Tamam ile geçip istediğin parolayı belirle.Tamam a tıkladığında istediğin parola belirlenmiş olacak.
pshadowBelirtilen işlem uygulandığında malesef bende sistem araçlarının içinde yerel kullanıcılar diye bir seçenek göremiyorum, sistem araçları, depolama, hizmet ve uygulamalar var sadece... Ne yapabiliriz?başlat->çalıştır->cmd->enter->net user X boşluk şifreni yazx yerine kırmak istediğin kullanıcıyı yaz kolay gelsin
lewend--------------------------------------------------------------------------------link kırık.PC LERDE ADMİN ŞİFRESİ KOYUPTA UNUTANLAR BU DİSKET İLE RAHATÇA KIRABİLİRLER ANLATIMI RESİMLİ DOC TUR
Download-Link: http://rapidshare.de/files/2759959/admin.zip.htmlİSTERSENİZ CİA YI İNDİRİN BOŞ DİKST KOYUN VE DİSKETE YÜKLEYİN
@pshadow
Biraz geç gördüm mesajını ama yine de cevap yazayım dedim.
Benim Bilgisayar Yönetimi pencerem böyle gözüküyor:
Eğer işletim sistemin orjinal değilse, CD'de veya işletim sisteminde sorun olabilir.