adobe creative suite 3 ü yükleme hatası

HPQ-User
30-03-2008, 07:54   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

C@N sormuş:
adobe creative suite 3 adlı programı yaklaşık 1 haftadan beri kurmaya çalışıyorum fakat olmuyor.
Programı setup tan kurmaya başladığım zaman biraz ilerledikten sonra sistem denetimi denilen yerde duruyor vede aynen şunları yazıyo

" Aşağıdaki uygulamalar kapatılmadan yükleme devam edilemez.

. Interner Explorer

Lütfen yukarıda listelenen uygulamaları kapatın ve yüklemeye devam etmek için yeniden dene öğesini tıklatın. "

Evet aynen bunu yazıyo ben değil internet explorer ı modemin fişini bile kasadan çektim ama nafile ne yaptıysam olmadı, görev yöneticisinden / işlemlere girdim ordan da iexplorer ı kapatıyorum fakat ben kapattıkca o tekrar çıkıyo aca ba sorun ne olabilir. Yardım ederseniz çok sevinicem yoksaki kafayı yiycem mutlaka yüklemem gereken bi program bu.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
P4 CPU 3,2 GHZ
2 GB DDR RAM
80 GB HARD DİSK
MSI 945 PL ANAKART

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; InfoPath.2; InfoPath.1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30; .NET CLR 3.0.04506.648)

GaMeRr
30-03-2008, 11:40   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,264 mesaj

Daha öncede buraya yazmışdınız herhalde sorununuzu we gene ben cwplamışdım dediğim tawsiyeleri denedinizmi sisteminize KASPERSKY kurup güvenli mod da pc yi tümden taratın demişdim...

c@n
30-03-2008, 15:30   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

İlk önce cevap verdiğiniz için teşşekür ederim.
Daha önce soran ben değildim fakat o soran arkadaşla aynı hata bende de oluşuyordu.
Söylediğiniz şeyleri yaptım ama yine aynı hatayı veriyo bu programı başka bir pc de denedim program çalıyor sorunu bir türlü bulamıyorum araştırmadığım yer kalmadı. Format atmak çare gibi duruyo ama bilgisayarım su an için sorunsuz bi şekilde çalıştığını düşünüyorum bi tek bu programda böyle hata verdi. Bu konuda başka yapabileceğim ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum...