adobe flash playerin güncellemesi gelmişti bende o zaman yüklememiştim. onra sildim yeniden yüklerken şöyle bir hatayla karşılaşıyorum. bunu nasıl düzeltebilirm. çok uğraşrım ama bir tüelü çözemedim. internet tarayıcı olarak İE8 kullanıyorum.
adobe player yükleme sorunu hakkında yardım
asıl sorun 31 temmuzdan beri kotamı ögrenmek için TTNET KOTA SORGULAMA SAYFASIna giriyorum kulllanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra aşagıdaki gibi gri bir sayfa açılıyor. çok denememe ragmen aynen devam ediyor.bir türlü kotayı ögrenemiyorum. acaba sorun adeobe playeri güncelleme yapmadım. ondan olabilir mi?
adslkota.turktelekom.com.tr
Bu adresten öğrenebilirsin kotanı fakat senin açtığın sayfa neden görünmedi anlamadım
31 temmuz tarihinde falan mı uğraştın adobe media player kurulumu ile?
indirmiş olduğun Flash player Program Files içerisindeki Opera klasörüne kopya atmaya çalışıyor. eğer opera kullanmıyorsan linkdeki Flash playeri indir.
İE için Flash player
Opera veya diğer tarayıcılar için aşağıdaki linki tıkla;
Firefox, Safari, Opera için Flash player
Kota sorgu sayfasının açılmama sebebi ise sistemindeki Flash playerden kaynaklanıyor.
verdiğiniz eklentideki dosyayı indirip kurdum ama yine kota sorgulamada aynı sorunla karşılaştım bunun nasıl düzeltebilirm arkadaşlar.
indirmiş olduğun Flash player Program Files içerisindeki Opera klasörüne kopya atmaya çalışıyor. eğer opera kullanmıyorsan linkdeki Flash playeri indir.
İE için Flash player
Opera veya diğer tarayıcılar için aşağıdaki linki tıkla;
Firefox, Safari, Opera için Flash player
Kota sorgu sayfasının açılmama sebebi ise sistemindeki Flash playerden kaynaklanıyor.Son Düzenleme: dj_myman ~ 07 Ağustos 2009 11:51
Program ekle kaldırda Flash player boyutu görünmüyor. büyük ihtimalle doğru yüklenmemiş, Program ekle kaldırdan Flash playeri kaldırın Cleaner ile temizlik yapın (kayıt defteri bölümünüde temizleyin) sonra yeniden kurun.
Bunun dışında sisteminde 2 adet toolbar var, düşük bir ihtimal de olsa bu da sorun çıkarabiliyor tavsiyem Daemon tools toolbar eklentisini de kaldırın.
Bi de İE sayfasını açtıktan sonra Araçlar/eklentileri yönet bölümünden "İnternet Explorer tarafından kullanılmış tüm eklentiler" seçeneğini seçtikten sonra Shockwave Flash Object seçeneğini tıklayıp etkinleştir diyelim.
(Ben İE6 kullandığım için menüdeki yer ve isimleri farklı olabilir,Yanlışım varsa İE8 kullanan arkadaşlar düzeltsinler)
dediklerinizi yaptım olmadı. yine aynı sorunu verdi.alttaki adres girince aynı sorunla karşılaştım
http://www.ttnet.com.tr/adsl-kota-sorgulama/
ancak bu adresten girince ögrenebildim: http://adslkota.turktelekom.com.tr/adslkota/loginSelf.do
acaba sorunun sebebi nedir ?
ayrıca bilgi için çok teşekkur ederim.