Merhaba ben adobe premiere pro cs3 indirdim. samsung fotoğraf makinemle çektiğim mp4 formatlı videoları programla düzenlemek istiyorum ancak videoları programa attığımda videolar donarak ilerliyor formatını değiştirip denediğimde de sonuç aynı oldu. Ne yapmam lazım?
Adobe Premiere Pro CS3 VİDEO DONMA Sorunu
bilgisayarınızın sistem özellikleri nasıl?
intel core 2 duo cpu t7500 sorduğunuz bunlar mı?
işlemci olarak :Intel® Core™2 Duo64-bitve üzeri
ram: 2 gb önerilen 4 gb olmalı
hdd: 7200 rpm olmalı
yukarıdaki bilgiler bu programı kullanabilmeniz için ellinizde bulunması gereken minumum sistem gereksinimleridir. Minumum donanım yapısıyla video düzenleme işlemin birazcık uzayacaktır, ekran görüntülerinde kasma falan olacaktır. ama bi şekilde videoyu yinede düzenleyecektir. demek istediğim daha yüksek donanımla problem giderilebilir. tabi video için ilerisi düşünülmüyorsa movie maker kullanmaya devam.... :)
movie makerla inanın hiç olmuyor video kassa da hallettim sadece programda yaptığım videoda istediğim gibi görüntü kalitesi elde edemedim malum acemiyiz :) hd cektiğim video malesef bozuluyor programda. teşekkür ederim :)
Benim canon marka bir fotoğraf makinem var ve 11 tane değişik işler için bilgisayarımda canon programları yüklü bence sende samsung makinen için program bulup işini onunla halletmelisin. Çünkü bende ilk video formatı değiştirmemde başka program kullandım benim videolarımda da görüntü kalitesi düşmüştü.