Kablosuz ADSL adaptörümün modemi algılama/sinyal gücü %30-40 arasında geziniyor.Adaptörle modem arasında ki mesafe 15 mt.ve arada sadece pencereler var.Sinyal gücünün düşük olması internet hızımı etkiler mi?Üstelik bu modem CHİP dergisinin 2004 yılı ödülünü verdiği bir modem markası,iddılı bir modem yani.
sevgiler
ADSL adaptörün sinyal yakalama gücü
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.el betteki etkiler ama öyle çok fazlada etkilemez ama 15 mt bluetoth için zaten uzak bir mesefe sanırım chipin ödüllü modemi bluetoth kullanıoduuu wi-fi deildi oyuzden 15 metrede hele arada bencere gibi birşey varsa sinyal gücünün düşmesi normaldir
Wİ-fi dediğin ne olaki?Bildiğin kablosuz modem işte.Bluetooth falan yok.Benim PC ye bağlı bir adaptör var.Karşıda da modem.
Ayrıca arada sinyal gücünü etkileyecek duvarlar falan da yok,sadece iki pencere.
Cevapladığın için tşk ederim
Zannedersem Airties marka modem kullanıyorsun. Şöyle birşey yapabilirsin araya bi tekrarlayıcı ürün koyup sinyal gücünü arttırabilirsin...
alıntı:
Gönderen : Eyüp KorkusuzZannedersem Airties marka modem kullanıyorsun. Şöyle birşey yapabilirsin araya bi tekrarlayıcı ürün koyup sinyal gücünü arttırabilirsin...
Merhaba ,ben ürün hk. olumsuz bir imaj yaratmamak için isim vermemiştim,fakat sen anlamışsın.Ancak dediğin gibi yapmak 85 $ + kdv ye patlıyor.Üstelik Chip dergisindeki reklama bakarsak (modem burada,amcamın notbooku bilmem kaçıncı katta)biraz yanıltıcı bi reklam.Gaza geldim galiba.
Cevapladığın için tşk ederim.Sevgiyle kal.
Feyyaz
alıntı:
Gönderen : Eyüp KorkusuzZannedersem Airties marka modem kullanıyorsun. Şöyle birşey yapabilirsin araya bi tekrarlayıcı ürün koyup sinyal gücünü arttırabilirsin...
Online sözlüklerde baktım da moderatör karşılığında yine moderatör yazıyor.Yani bişey anlamadım,ama herhalde önemli bişey :))Sadece CHIP dergisinin adı geçtiği için endişelendiysen merak etme,derdim bağcıyı dövmek değil.1996 dan beri çıkan bütün BT dergilerini alır ve okurum.Chip dergisine ayrı bir önem verdiğim için adını zikrettim sadece.Bu arada önerdiğiniz çözümlerin (gerek dergide,gerek forumda)daha anlaşılır ya da uygulanabilir olmasına dikkat ederseniz sevinirim.O kadar çok örnek var ki burada vermek istemiyorum.
Sevgiler.
Feyyaz ÖZKİL