selamlar.geçen hafta pazartesi günü adsl ye başvurdum cuma açılacağı söylendi.ben işi garantiye alıp pazartesi aradım.kullanıcı adımı ve şifremi söylediler.şimdi bende aztech DSL 305 EU diye bi modem var.önce telefonun fişini modeme taktım ama DSL sürekli yanmıyor.yanıp sönüyor.sonra exploreri açtım 10.0.0.2 yazdım çıkan pencereye admin yazdım sonra bişey açıldı şifremi ve kullanıcı adımı yazdım ama bağlanamıyorum hata ne eksik bişeymi yapmışım ? ? ?
adsl aldım ama hiç birşey bilmiyorum
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.valla o modemi tanısam hemen yardımcı olacam ama cok merak ettim bir adet sipriş ettim gelsin sanada yazarım nesi var nesi yok
bendeki farklı bir modem çalışma olarak benziyor....
1.sürekli yanıp sönmesi bağlantı için hazır olmadığını gösteriyor
2.telekomu arayabilirsin (ya da beklersin)
modemin yanip sönmesi, modemin telekomun cihazi ile senkron olmadigi anlamina geliyor. bununda nedeni fiziksel bir sorundur. Bu sorun devam ettigi sürece internete giremezsin. Modemin link (adsl) isigi sürkli yanmasi gerkiyor. Bunun icin telekomu aramalisin .444 0375
modemi aldım. Oldukça basit kurulumlu standart bir modem. Software desteği ve Donanım desteği orta kalitede. Bağlatısıda kolay. Biraz hız kaybı var. Senin eksik yaptığın şey ise Poe-LLC bölge modülünü seçmedin yüksek ihtimal ile
ADSL modem kullanım amacına göre çok değişir. Fakat bu seriler içinde en iyileri
Siemens 9200
Zoom X4
Zycell
Marka sıralaması ile gider. Yada paran varsa benim gibi yapacaksın
3Com alacaksın rahat edeceksin...