arkadaşlar adsl kotalı 3 gb bağlantım var ve bağlantıyı aldığımdan beri bir düşme problemim var telekom u nerdeyse 20 defa aradım 4 defa geldiler sorun bulunamadı en sonunda modem ine baktır diyorlar ...
arkadaşlar sorun bağlantı kopuyor madem hat almaya çalışıyor iki dakika bağlanıyor yeniden kopuyor
sizce sorun modem mi
yoksa ttnet ten mi kaynaklanıyor ....
şimdi dns programı yükledim bakalım sorun olacakmı..
yinede cevap larınızı bekliyorum...
saygılar...
adsl de düşme problemi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
1,148 mesaj
Taze Üye
6 mesaj
bende de aynı sorunu yaşadım bu yüzden bilmeiğim ve tavsiler üzerinden 3 adet program kurup regedit denilen yerlerden ayarlar yaptım.Fakat sonuc telekomcular inca modemimden olduğu kötü imiş ama telekom onaylı ama performans biraz olsun sağladım şuan bilg.açarken dosya görmüyor resetleyince uygun br şekilde açar hale geldi bakalım sonumuz ne olacak?.......
Yıllanmış Üye
148 mesaj
Benimde bir ara öyle bir sorunum vardı.Problemin kaynağının netmi yoksa modemmi olduğunu bilmiyordum
Sorunun kaynağını bulmak için bir arkadaşımın modemini getirip bilgisayara taktım
1 gün boyunca kullandım ve bir problem olmadı.
Seninde bu şekilde bir imkanın varsa bir arkadaşından modem alarak dene istersen
Eğer seninde sorun modemde ise ona göre davranıp teknik servise yollarsın ;)