adsl modemimi usb 2.0 dan bagladım, bi aydır da bi sorun yok gibi.. bence hız kaybım oldugunu da sanmiyorum.. arada iniş çıkışlar oluyo.. ama duyduklarım eternet daha iyidir diyor. ve de firewall (modemin firewall unu kastediyorum) calismaz belki diyolar.. ayarlar da Spi firewall etkin gozükmekte.. acaba eternet uzerinden mi baglamak hem guvenliğimi hem hızımı arttirır??
adsl eternetten mi usb den mi bağlı olsun
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ya firewall etkisi ne olur bilemem ama snyal kopukluğu yaşıyorsan; kesinlikle ethernet daha iyi derim...
yaw arkadaş şöyle düşün istersen.adamlar usb dururken onu bırakıp ethernet girişi koymuşlar sence neden koymuş olabilirler bir düşün.cevabını bulursun.hızını da pek fark etmese de arttırır.ilk aldığım modem usb girişliydi.ethernet her açıdan daha iyi.
ben de arkadaşlara katılıyorum... usb her zaman tuhaf sorunlar çıkarabiliyor... benim mouse usb mouse iki de bir donup duruyor.... vel hasıl her zaman ethernet derim ben...
Kesinlikle Ethernet, Ethernet ve Usb cıkışlı modemimi 1 er hafta bağlantı tiplerini değiştirdim, gözle göürülür sorunlar cıkarıyor usb. + olarak, bir elektrik mühendisi arkadasım, usb bağlantısında modemlerin daha fazla akım cektigi ve anakartın elktirk yükünü daha fazla arttırdığını bu da anakartın hem daha fazla ısınmasına hem de ani devresel sorunlara neden olabileceğini anlatmıstı. Bana da mantıklı geldi...