adsl eternetten mi usb den mi bağlı olsun

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
civerb
13-10-2005, 12:04   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
36 mesaj

adsl modemimi usb 2.0 dan bagladım, bi aydır da bi sorun yok gibi.. bence hız kaybım oldugunu da sanmiyorum.. arada iniş çıkışlar oluyo.. ama duyduklarım eternet daha iyidir diyor. ve de firewall (modemin firewall unu kastediyorum) calismaz belki diyolar.. ayarlar da Spi firewall etkin gozükmekte.. acaba eternet uzerinden mi baglamak hem guvenliğimi hem hızımı arttirır??

yesillili
14-10-2005, 03:31   |  #2  
Yıllanmış Üye
415 mesaj

ya firewall etkisi ne olur bilemem ama snyal kopukluğu yaşıyorsan; kesinlikle ethernet daha iyi derim...

free_x_man
19-10-2005, 20:46   |  #3  
Yıllanmış Üye
475 mesaj

yaw arkadaş şöyle düşün istersen.adamlar usb dururken onu bırakıp ethernet girişi koymuşlar sence neden koymuş olabilirler bir düşün.cevabını bulursun.hızını da pek fark etmese de arttırır.ilk aldığım modem usb girişliydi.ethernet her açıdan daha iyi.

theironman
23-10-2005, 18:25   |  #4  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

ethernet olmasında fayda var; daha güvenli bir kere.

susarac
24-10-2005, 23:04   |  #5  
Yıllanmış Üye
150 mesaj

ben de arkadaşlara katılıyorum... usb her zaman tuhaf sorunlar çıkarabiliyor... benim mouse usb mouse iki de bir donup duruyor.... vel hasıl her zaman ethernet derim ben...

scesital
25-10-2005, 08:50   |  #6  
Yeni Üye
22 mesaj

Kesinlikle Ethernet, Ethernet ve Usb cıkışlı modemimi 1 er hafta bağlantı tiplerini değiştirdim, gözle göürülür sorunlar cıkarıyor usb. + olarak, bir elektrik mühendisi arkadasım, usb bağlantısında modemlerin daha fazla akım cektigi ve anakartın elktirk yükünü daha fazla arttırdığını bu da anakartın hem daha fazla ısınmasına hem de ani devresel sorunlara neden olabileceğini anlatmıstı. Bana da mantıklı geldi...