beyler ben 4 gb kotalı kullanıyorum bu ttnet kotaları ayın kaçından itibaren kesiyo ya bakıyorum adsl kota sorgulama sayfasından kota normal ama faturada kota aşımı gözüküyor bi bakıyorum kotayı aşmışım normal fiyat geliyor birde misal ocak ayına ait faturanın son ödeme tarihi o ayın 28 oluyo?
adsl hakkında yardım
Bu durumla karşılaşmanız normal.Çünkü;
a.) kota aşım ücreti geçtiğiniz ay aştığınız kota ücretini
b.) kullanım ücretiniz içerisinde bulunduğğunuz aydaki ücretin peşin ödemesini içermektedir.
Yani mayıs ayında size gelecek ve son ödeme tarihi mayısın sonu olacak faturanızın içeriği 1-30 nisan tarihleri arasında kullandığınız kota üstü aşım ücrreti(eğerki aştıysanız) + 1-31 mayıs tarihleri arasındaki limitli paket ücretinizi içerecektir.Ttnet bu bu faturalandırma şeklini kullanarak iptal istemlerine karşı alacağını peşin almış olmayı hedeflemeke ve bunuda başarmaktadır.
İnternet bağlantısında bence en güzel yöntem belli bir süre kullanım şartlı üyeliğiniz yoksa hangi servis sağlayıcının 1 mb lik sınırsız ve süreli kullanım şartsız tarifesi en uygunsa ona geçerek dilediğinizce sınırsız kullanmak ve sorun olması veya başka servis sağlayıcının fiyatının daha aşağı çekmesi halinde hemen geçiş yapmak.Yok 2 sene kullanım sözleşmeli modem heliyeli, yok bir sene kullan %20 indirim kazan vs. bunlar sadece sömrücülüğü garanti altına almak.Ne diyelim türk telekomu babababa satanlar utansın (utanmazlar ama).Kullanıyorum ama hakkımıda helal etmiyorum.
khramnBu durumla karşılaşmanız normal.Çünkü;ok. kardeş saol ya çok merak ettiğim bir konuyu cevapladın
a.) kota aşım ücreti geçtiğiniz ay aştığınız kota ücretini
b.) kullanım ücretiniz içerisinde bulunduğğunuz aydaki ücretin peşin ödemesini içermektedir.Yani mayıs ayında size gelecek ve son ödeme tarihi mayısın sonu olacak faturanızın içeriği 1-30 nisan tarihleri arasında kullandığınız kota üstü aşım ücrreti(eğerki aştıysanız) + 1-31 mayıs tarihleri arasındaki limitli paket ücretinizi içerecektir.Ttnet bu bu faturalandırma şeklini kullanarak iptal istemlerine karşı alacağını peşin almış olmayı hedeflemeke ve bunuda başarmaktadır.
İnternet bağlantısında bence en güzel yöntem belli bir süre kullanım şartlı üyeliğiniz yoksa hangi servis sağlayıcının 1 mb lik sınırsız ve süreli kullanım şartsız tarifesi en uygunsa ona geçerek dilediğinizce sınırsız kullanmak ve sorun olması veya başka servis sağlayıcının fiyatının daha aşağı çekmesi halinde hemen geçiş yapmak.Yok 2 sene kullanım sözleşmeli modem heliyeli, yok bir sene kullan %20 indirim kazan vs. bunlar sadece sömrücülüğü garanti altına almak.Ne diyelim türk telekomu babababa satanlar utansın (utanmazlar ama).Kullanıyorum ama hakkımıda helal etmiyorum.