çok şükür bu ay sınırsız tarifeye geçtim :)
önceki tarife TTnet in 1024 kb 4 GB limitli olanıydı,şuan yine TTnet in 1024kb limitsiz tarifesindeyim.açıkcası youtube vb... sitelerde çok takılırım,film izler müzik dinlerim.bu nedenle 4 GB bana hiçbir ay yetmedi :) 1 ay olsun normal tarife ücreti ödemek nasip olmadı :) eheuehe,ama şuan kasıyorum :D
TTnet mi yoksa Smile mi dersek ki çok önemli TTnet e devam diyorum.öncelikle başıma gelen olayla örnekleyeceğim.bundan 2 hafta önce sık sık bağlantı kopması yaşadığım için TTnet e arıza kaydı bıraktım.eve gelen teknisyenin ilk sorusu TTnet abonesimisiniz oldu :S evet dedikten sonra tekniksen gerek bina içersindeki tlf. kutusundan gerekse evdeki hatlardan ölçüm yaptı.arızanın sebebi TT olunca yanımda kendi cep tlf. den TTnet servisi arayıp telefonun handsfree özelliğiyle bana dinletti.ayrı soru onlardan da geldi,"bizden mi?"
daha sonra araştırdığım kadarıyla gerek smile gerek superonline olsun hepsi çözemedikleri bir şey olunca TTnet e danışıyorlar.ya içerde adamları olacak yada TTnet in keyfine kalmış.
senin düşündüğünü ben aylar önceleri düşündüm ama 10 YTL için bu ağız kokusu çekilmez.