ADSL hattını modeme tanıtma

Flynet
18-03-2012, 21:52   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
65 mesaj

Merhaba
Bross marka kablosuz modem kullanıyorum bana ilk kurulumdaki şifre lazım bulamadığım için yeniden kurmak istiyorum fakat kurarken sorun yaşadım. Kurulum ekranında VPI , VCI  gibi değerler kısmına ne girmem gerekiyor. İnternete araştıma yaptım şunları buldum:
VPI = 8
VCI = 35
Service Category = UBR Without PCR
Connection Type = PPP over ATM (PPPoA) VC/MUX veya PPP over Ethernet (PPPoE) LLC Encapsulation.
PPP Username = Kullanıcı Adı
PPP Password = Şifre
Denedim ama kabul etmiyor. Nasıl girmeliyim bu değerleri değerler neler olmalı. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi forumlar.

murat2010
18-03-2012, 23:05   |  #2  
murat2010 avatarı
Yıllanmış Üye
287 mesaj

Belki senin hattın  (PPPoA) protokolünü desteklemiyordur.. Bunu seç (PPPoE) sonra diğerlerini oynama 8 - 35 doğru vede kullanıcı ismi ve şifreni doğru gir... Bu şekilde..

angelinajolie@ttnet
ve şifreniz

Flynet
19-03-2012, 22:14   |  #3  
OP Üye
65 mesaj

angelinajolie@ttnet :) şeklinde yazılan ttnet kullanıcı adı [email]numara@ttnet.com[/email] şeklinde oluyor değilmi. Kendi numaramız sonra ttnet.com doğrumudur böylemi? Birde şifreyi kendimizmi belirliyoruz yoksa teledon numarası şifremi oluyor? Biliyorsan paylaşırsan sevinirim.

murat2010
22-03-2012, 05:50   |  #4  
murat2010 avatarı
Yıllanmış Üye
287 mesaj
Alıntı: Flynet  
angelinajolie@ttnet :) şeklinde yazılan ttnet kullanıcı adı [email=numara@ttnet.com]numara@ttnet.com[/email] şeklinde oluyor değilmi. Kendi numaramız sonra ttnet.com doğrumudur böylemi? Birde şifreyi kendimizmi belirliyoruz yoksa teledon numarası şifremi oluyor? Biliyorsan paylaşırsan sevinirim.
Hayır o şekilde değil... Aynen böyle

isim@ttnet   kullanıcı ismin neyse @ ten önceki kısma onu yazacaksın ayrıca .com yok sadece ttnet yazacaksın...

Numara yok şifre var internete abone olurken ttnet ten aldığınız şifreyi gireceksiniz... Eğer şifrenizi bilmiyorsanız 4440375 i arayıp hizmet nonuzu söyleyerek şifrenizi öğrenebilirsiniz...

Flynet
25-03-2012, 15:49   |  #5  
OP Üye
65 mesaj

Teşekkür ederim. İyi forumlar.