bak bu konuda haklısın napcaz bilmiyom[V]
Adsl hızı konusunda yardım
- 1
- 2
nightsilverbak bu konuda haklısın napcaz bilmiyom[V]bende bilmiyorum[V]
bir cafeye gidip halletsem dedim ama, onların bilgisayarları akşama kadar kaç kişi kullanıyor benim bilg. onlarınkinden daha güvenilirdir.
BOOMFUNKMCS arkadas hackerlar hakkında bir bilgi vermişti onların evi net cafeler haberin olsun
evet, şifre değiştirmek için artık ya kendi bilg. kullanacağım, yada bir tanıdık bulup onun bilg.dan değiştireceğim,
kendi bilg. yaparsam önce birde güvenlik duvarı yüklesem iyi olacak, arkadaş zonealarm kullanıyordu ama biraz bilg. kasıyor gibi geldi bana,
kullandığım güvenlik duvarı Pc tools firewall Plus maşşalah öyle bi duvarki ne yapsam sağ alt köşede uyarı çıkıyoya izin ver(allow) çıkıyo yada block diyo şimdilik işimi görüyo
nette çok kasmıyorsa, onu deneyim, olmadı silmesi bedava başkasını yüklerim
Adsl şifresi çalınması konusunda endişelerin yersiz bence.Artık telekom önlem almış başkasının şifresiyle bağlantı olmuyor.
benim pc kasmadı 512 rm pentıumD 2.80 MHZ
ozgur_vAdsl şifresi çalınması konusunda endişelerin yersiz bence.Artık telekom önlem almış başkasının şifresiyle bağlantı olmuyor.Bu haber güzel işte
ozgur_vAdsl şifresi çalınması konusunda endişelerin yersiz bence.Artık telekom önlem almış başkasının şifresiyle bağlantı olmuyor.yani biri benim şifremi kendi bilg. kullanamıyor,
eğer bu doğruysa çok iyi birşey, kendi bilg. bile güvenle şifre değiştirebilirim demektir, ama yinede bi tereddüt oluyor içimde
nightsilverbenim pc kasmadı 512 rm pentıumD 2.80bendede kasmaz ozaman benim bilg. 512 ram AMD 3000plus
önce cdleri bi kont edeyim kesin brinde vardır. senin kullandığın bu prgram, yoksa netten bulurum.
verdiğiniz bilgiler için çok tşk. ederim arkadaşlar, yardımlarınızın epey işe yaradığını söyleyebilirim,
İyigeceler.görüşmek üzere
- 1
- 2