arkdaslar adsl hızını bu aksam telefon aracılıgıyla 8 mbps yaptım ama pek bi fark görmedim.önceden 1024 kullanıyordum.santralim 8i desteklemiyor zannedersem suanda 6721 yazıyor.olsun bunada sükür ama ben internet sayfalarına girince aynı sekilde giriyor.face aynı sekilde kasıyor.bir fark görmedim
Adsl Hızını 8 mbps Yaptım Ama Bir Fark Görmedim
http://www.speedtest.net adresine git farkı gör
zaten sörf hızında pek belli olmaz dosya indirmeyi dene ben saniyede 1 mb hızla dosya indiriyorum
pek begenmedim.düsük 4 mbps cıktı ama hosma gitmedi bana halen yavas geldi.tam olrak 8 mbps yi veremiyor zannedersem ttnet
Footballmanpek begenmedim.düsük 4 mbps cıktı ama hosma gitmedi bana halen yavas geldi.tam olrak 8 mbps yi veremiyor zannedersemttnet veriyoda siz alamıyorsunuz.altyapı yetersizliği, santrale uzaklık vs. gibi nedenlerden dolayı tam 8mps almak imkansız gibi birşey.yani sorun yine ttnette.adam gibi altyapı yapsa tam8mps değilde hiç değilse daha iyi bir şeyler alırdık..
Ben 8 mbps ilk kullanıcılarındanım çıktığı gun aldım diyebilirim 8 mbps hat destekliyorsa veriyor ttnet arayıp hattınız kontrol ettirmenizde fayda var sörf yaparkn bi fark göremezsiniz zaten o sitelerin size sağladığı ile sınırlıdır download hızım 850 ile 950 arasında gidip geliyor hatta hiç yavaşlama olmadı tabi bunların santrale olan uzaklıkla çok alakası bağlı olduğunuz dağıtım santrali 1km çapında yanındaysanız ki ben 500m içerisindeyim netinizde sorun yaşamazsınız sorun yaşayan arkadaşların santrale olan uzaklıklarını ttnet arayıp sormalarını tavsiye ederim aksi taktirde 4mbps lik bağlantı daha karlı oluyor