a.s herkeze ya abi bizm net 1024 sınırsız eve gelen 840 kusr ben dap die bi proğram indirdim 400% hızlandıryormuş interneti indirsem kursam yasalmı yani telekomda bole şeylere bazen izn vermiolar bu yasalmı??? bunu öğrenmek istiyorum sağolun
adsl hızlandırma
öyle bir program yok olsa bile milleti kandırıyorlardır.
senin internet hızın 1024 ü geçmez
abe o nu bende düşündüm ama eve gelen internet tam 1024 değil ööle değilmi? benim 1024 ma gelen 840küsr belki onu 1024 e yaklaştırıyordur yani olur olur?
sakın ama sakın o programa yanaşmayn bi arkadaşım adsl hızlandrıcı bi programdan trojen yedi ve epy de uuraştı slmek içn
Internet Download Manager veya Flashget kur..
Diğer hızlandırıcı cart curt inanma.. Telekom'un bu hizmetini kimse hızlandıramaz.. (Kendi isterse yapıyor arasıra bir şeyler. .Kota 1GB artıyor, sınırsız limit 1Mb yapıyor vs..)
1~~~~Evine 840 geliyorsa ara telekomla kavga et.Hattında pürüz var arızaya evr gelsinler baksınlar.
2~~~~O %400 hızlandırma dediği senin indirme hızını arttırıyor 840 ı 1024 yapamaz.Senin indirme hızın sahip olduğun internetin yaklaşık 1/10 kadardır mesela 1024 ise 120 kb ile indirme yaparsın en çok.Benimki 4096 o programı kursam 16000 mi olacak bunu yapamaz çünkü TÜRKİYE'deki hatlar daha bunu destekleyecek kapasiteye bile sahip diğil biz o günleri göremeyiz anca torunlarımız...Sen kurarsan kur bişe olmaz trojen falan ondan girmez o sadece bi download manager yani indirme programı mesela indirmeni şimdi durdurup yarın dewam etmene falan yarar..
Bilmediğiniz konularda saçmalamaktan çekininiz lütfen..iyi günler dilerim...
DAP'a laf atıp durmayın, o basit bi download hızlandırı deilki bilmiosanız atıp tutmayın. oda bi indirme yoneticisi flashget gibi. ayrıca dünyada en cok kullanılanlar ve basarılı olanlar arasında, yüzlerce milyon kullanıcısı var üreticiye kayıtlı. ole spy mpy tehlikeside yok!