adsl hotmail sorunu

black_flood
08-05-2011, 15:16   |  #1  
black_flood avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

bu telekomun istediği nedir acaba çok merak ediyorum. kahrolasıcalar hotmail erişimlerini kapattılar başlayacam 7 sülalesinden bunların ne adi mahluklar.

1 haftadır antalyada messenger açılıyor ama hotmail sayfasına girilemiyor. k tuneldende erişim yok ktunele adresi yazınca oda donup kalıyor fakat autlok üzerinden tüm mailleri alıp okuyabiliyorum.

bu yapılan revamıdır şimdi ??

ama adult sitelere girebiliyorum engelli hem yasal hemde illegal yollar ile anasına battı sanırım hotmailin erişime açılması. filtreleme yapacağız diyerek verecekleri cezalandırma bu olsa gerek. gelmiş geçmiş tüm cedddini tüm çalışanlarınıda telekom ................... anladığın tek kelime bu olsa gerektir zaten.

ayrıca tüm microsoft sunucularına neredeyse ping yok hotmail sunucularınada ping atılamıyor ama autlok üzerinden yanıt geliyor kontrol edince nasıl iş bu ?

Son Düzenleme: black_flood ~ 08 Mayıs 2011 15:19
Banned
08-05-2011, 16:08   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 1
323 mesaj

o "autlok" bizim bildiğimiz "outlook" mu yoksa ben mi yanlış anladım ?

black_flood
08-05-2011, 16:29   |  #3  
black_flood avatarı
OP Yıllanmış Üye
5,190 mesaj

bildiğimiz autlok. sorunu yaşayanlar listesinden sadece 8 tane yer sayacağım tek bende olsa rastlabntı diyeceğim.

antalya okyanus soğutma antalya karagöz reklam antalya kristal hotel ve daha buna benzer 15 tane müşterimdede var.

ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. herkez bana soruyor nasıl olacak diye bende bilmiyorum. ve çok komik olay sanırım evimde 2 tane hat var 1 adsl bir uydunet ayrıca 3g sistem var. 3g ve uydunette sorun yok adsl hattında bu sorun var.

diğer müşterilerede 3g yada uydunet al diyecek halim yok. telekomdanda cevap yok zaten bu konu ile ilgili. tek cevap bilgisayarınız formatlayıp yeniden kurun tüm modem ayarlarınız kontrol ediniz. ben onları bir kontrol edersem zaten görecekler sığır resmen alayı.

makinada sorun olsa diğer isp sağlayıcıları ilede bağlıyken açamaz. modemde yada bağlantıda olsa sorun neden acaba sadece belli başlı sitelerde oluyor bu sorun.
pandasecurity firmasından alınmış olan panda office pretetion sürümünü bile kuramıyorum telekom yüzünden 3g ile kurdum ancak diğer makinadada kablonet ile denedim oda kurdu. ne adi firma bu telekom sözleşmesindende vazgeçtim artık alsınlar üstünede ben onlara 300 lira bahşiş verecem sadaka olsun diye.

autlok connektor kurarsan hotmail kullanabilirsin microsoft office autlok ile NetqoLicK

black_flood
08-05-2011, 16:38   |  #4  
black_flood avatarı
OP Yıllanmış Üye
5,190 mesaj

bildiğimiz autlok. sorunu yaşayanlar listesinden sadece 8 tane yer sayacağım tek bende olsa rastlabntı diyeceğim.

antalya okyanus soğutma antalya karagöz reklam antalya kristal hotel ve daha buna benzer 15 tane müşterimdede var.

ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. herkez bana soruyor nasıl olacak diye bende bilmiyorum. ve çok komik olay sanırım evimde 2 tane hat var 1 adsl bir uydunet ayrıca 3g sistem var. 3g ve uydunette sorun yok adsl hattında bu sorun var.

diğer müşterilerede 3g yada uydunet al diyecek halim yok. telekomdanda cevap yok zaten bu konu ile ilgili. tek cevap bilgisayarınız formatlayıp yeniden kurun tüm modem ayarlarınız kontrol ediniz. ben onları bir kontrol edersem zaten görecekler sığır resmen alayı.

makinada sorun olsa diğer isp sağlayıcıları ilede bağlıyken açamaz. modemde yada bağlantıda olsa sorun neden acaba sadece belli başlı sitelerde oluyor bu sorun.
pandasecurity firmasından alınmış olan panda office pretetion sürümünü bile kuramıyorum telekom yüzünden 3g ile kurdum ancak diğer makinadada kablonet ile denedim oda kurdu. ne adi firma bu telekom sözleşmesindende vazgeçtim artık alsınlar üstünede ben onlara 300 lira bahşiş verecem sadaka olsun diye.

autlok connektor kurarsan hotmail kullanabilirsin microsoft office autlok ile NetqoLicK

Nicoll
08-05-2011, 18:06   |  #5  
Nicoll avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,352 mesaj

Daha önce de benzer bir konu açmıştınız...

Telekom'dan ben de çok çektim, artık yaptıklarına cahillik mi desem, ilgisizlik mi, iş yoğunluğu mu bilemiyorum.

Çözüm yolu;

Öncelikle böyle forumlarda konu açarak çözemeyeceğinizi belirteyim... Telefonla müşteri temsilcisini arayarak, şubelere gidip müdürün kafasını kazıyarak da çözemezsin.

Ankara/genel müdürlüğe ihtarname niteliğinde resmi bir yazı yazmalısın. Sorununuzu net, anlaşılır ve kesin bir dille anlatın. Müşterilerinizin tarafınıza olan şikayetlerini de ekleyin. Sadece tekbir birime değil, aynı yazıyı teknik sorunlarla/arızalarla ilgilenen birime, hukuk ve diğer tüm ilgili müdürlüklerine gönder. E posta ile yaz. Ayrıca dilersen postaneden taahhütlü olarak da gönder.

4982 sayılı kanun gereği; bilgi vermesi ve sizinle ilgilenmesi anayasal olarak mecburidir, zorunludur.