arkadaşlar,
iki gündür kota bilgilerine ulaşamıyorum. sizlerde de böyle bir problem yaşanıyor mu?
adsl kota öğrenemiyorum
arkadasım ttnet bunu herzaman yapar merak etme yakında gecer.zamanla daha kotulerınıde goreceksın:DDD
siteden giripte ulaşamıyorsanızsa evet yaşanıyor bende bazen bakınca karşılık alamıyorum sitesinden fakat kota takip programları var tavsiye ederim hatta chipte bu konu hakkında makle bile geçti kolay gelsin...
hiko91arkadasım ttnet bunu herzaman yapar merak etme yakında gecer.zamanla daha kotulerınıde goreceksın:gerçekten kardeşime katılıyorum daha neler neler göreceksin :):)
Evet bendede ara sıra ulaşılmıyor zaten genellikle giriş başarısız üstelik bu söylediğim iki sorun olmasa bile kota güncellenmiyor yaa işte böyle kardeşim...
TTNet ten bahsediyoruz dostum "TTNet = Sorun
Türkiye'nin internet devi olduğundan bahseden TTNet daha doğru dürüst kota bilgisi bile veremiyor.ama iş reklama gelince mangalda kül bırakmıyorlar.
söylenecek çok şey var ama elimizden pek birşey gelmiyor maalesef...
Özellikle kotalı kullanıcılar için kota bilgileri çok önemli. Ay sonlarına doğru bu bilgilere genellikle ulaşamıyoruz. Galiba TTNET biraz uyanıklık (!) yapıyor. Kota bilgilerime ulaşamdığım için indirmeleri takip edemiyorum. Bir kaç aydır kotayı aşıyorum.Garibanlar biraz daha para kazansın. :)