ben 3 alırken banayetkililer kullandın zaman önemli deil sayfalarda gezinmen önemli deil 3 gb downloadtan fazlasını yapmıcan dediler ama ben download yapmadım halde 5 saatte 60mg download yaptım gözüküo beni yanlışmı bilgilebdirdiler???
ADSL KOTA OLAYI HELP
seni yanlış bilgilendirmişler. çunku sayfalarda dolasırkende bılgı alıyorsun yanı her gırdıgın sayfa download sayılıyor. sana kucuk bır ara not; msnde chat yapmak ve sayfaları gezmekle download hakkını kolay kolay bıtıremezsın. arada kucuk programlarda ındırebılırsın. ama yınede kotadan emın olmak ıcın www.turktelekom.com.tr adresınden adsl kota bolumunden kalan download hakkını gorebılırsın.
Film veya çok büyük oyun demoları,full oyun vs.. indirmezsen 3 GByi kolay kolay geçemezsin zaten..
Ayrıca 3 GB `yi aşsan bile,3 GB sonrası her MB 0,008872 YTL (8.872 TL).. Yani yaklaşık 100 MB = 90 YKR (900000 TL)
moonbabaTEŞEKKÜRLER TÜRKİYE :

google yapacağın bir arama sonucu yada inndir com da ADSL KOTA diye aratırsan Bir program göreceksin tamamen türkçe sayfayı sürekli ziyaret edemem diyorsan ben bu programı öneririm ama ben şifrelerimi istediği için pek güvenemedin;kullanıp kullanmamak sana kalmış..
Arkadaşlar bende fazla birşey indirmiyorum ancak pc başında hem çok kalırım hemde çok site gezerim ve kotam 20 günde 4 gb oluyo acaba normalmi yoksa başka bi sorunmu war trojan gibi anti virüs prog. war ama güven olmaz onlarada :D
İstersen 20 gün boyunca bütün gün site gez..Yine de 4 GB dolmaz download yapmazsan..Ters giden bir şeylerin olduğu kesin..
online tv , radyo , klip yayınları ,flash oyunlar da ii sömürürür . net üzerinden oynanan multiplayer oyunlar n kadar tüketir tam bilmiorum ama onlara da dikkat etmek gerekir . bağlantı hızlarının artması ile sörf artık bildiğimiz basit arayüze sahip sitelerde yapılmıyor . netmeter gibi anlık veri gidiş-gelişini kontrol eden bi program kullanarak kendinize bir reçete yazabilrsiniz :P .
Komşumada kablo attım bitane ortaklaşa giriyoruz ben hiç bişey indirmedim diyo hep acaba boyna indiriyoda bana mı yalan söylüyo ancak akşamları işten gelince nete bağlanıyo o birde benim pc bozulduğu için 2 gün nete bağlanamadık biz pc yi servisten aldıktan sonra kotaya bi baktım 1 gb artmış :S
arkadaşlar aynı sorun bendede var ben telekoma baş vurdum ancak bişey çıkmadı
daha sonra formun birinde gezerken adsl limitli kulanıcıları dikkat diye başlık vardı
konu olarak şu geçiyodu sophosun yaptığı bir araştırmaya göre yeni bir spy wwwcool-webfun
internet arabirimini kullanarak veri alış verişi yapıyor buda kotalı kullanıcılara pahalıya patlıyor diyodu
bunun çözümü olabilecek bir seöenekte bilgisyara fdisk atmak gerektğini öğrenmiştim
ben daha yapmadım ama sınavlar bitince fdisk attıracam tek çare yada hdd yi değiştirecem
benden söylemesi
her girdiğin sayfada sonuç olarak bir şey indiriyorsun, bol resimli animasyonlu bir sayfanın da boyutu fazla olacak ve kotanı yiyecektir. Ama bunları aya vurup toplasan da çok fazla bir meblağ karşımıza çıkmaz, daha çok film, mp3, oyun gibi dosya boyutu GB'ları bulan dosyalar kota problemi yaratıyor.
Ben suse10 a geçtim bakalım kota bunda ne olucak yükselecekmi hızlı bişekilde acaba ya sitedende kontrol edemiyorum hata veriyo ttnet adamı deli eder.Siz daha bu win. kullandıkça daha çok kota aşar pc bozarsınız :D
bana yetmio kota yaw 10 gün war daa dolmş yine nası doluo anlamıom hmen :(
Bana da yetmiyor..Şimdiden 3,100 GB oldu..Daha 10 gün var..3.400 falan olur heralde..Kendimi frenledim bu 10 gün için..
Ama ben aralıklarla takip ediyorum..Yanlışlık yok..
arkadaşlar biz iki bilgisayarla girioruz internete download ettiklerimizi her bılgısayar için ayrı gözteren bi program varmı çunku kımın ne kadar indirdiini anlamayamıyoruz toplam indirileni gösterio
sen bence git kotanı aldığın yere oraya bir baş vur söylediğin gibi olmaması gerikir