ADSL Kota sorunu

Berke_cn
14-07-2007, 09:44   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj

Temmuz ayında şu ana kadar yaptığım toplam download 71 MB internetten tv izlemedim youtube hiç girmedim sekizinde kota sorgulaması yaptım 191 MB gösteriyordu , altı gün sonra bir daha sorgulama yaptım bu süre içindede hiç download yapmadım bu seferde sorgulamada 400 MB download yaptığım gösteriyordu , yani hiç download yapmadığım halde kotam doğru orantılı olarak bir haftada 200 MB daha azaldı , bu bu orantıyla giderse bir ayda hiç yapmadığım halde 800 MB download yaptığımı gösterecek.Acaba neden böyle oluyor? yardımcı olursanız sevinirim.

gökhan19
14-07-2007, 10:26   |  #2  
Yıllanmış Üye
997 mesaj

Kota sadece program indirince veya internetten video izleyince gitmez.Sitelerde dolaşıncada gider.İnternet üzerinden yapılan her işlem kota götürür saatin yanından msnyi çağırınca bile kişi listesi yüklenir ve bikaç kb kota gider..

benersince
14-07-2007, 10:29   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,283 mesaj
gökhan19
Kota sadece program indirince veya internetten video izleyince gitmez.Sitelerde dolaşıncada gider.İnternet üzerinden yapılan her işlem kota götürür saatin yanından msnyi çağırınca bile kişi listesi yüklenir ve bikaç kb kota gider..
evet aynen katılmaktayım ekranına yansıyan her sayfa belirli bir kb hesabı üzerinden kotana işlenir

ntguzel
14-07-2007, 11:45   |  #4  
Yıllanmış Üye
450 mesaj

kotaya , internet üzerinden ne boyutta , ne cinste olursa olursa olsun sana gelen verilerin hepsi yansır.çoğu insan kota dolumunu youtube e girmekten , internetten müzik,oyun,film vs. indirmekten dolduğunu sanır.normal sayfa gezmekten tabii ki öyle aniden ağım şahım bir dolum görünmez ama damlaya damlaya göl olur.Kahkaha