abi ben evde değildim babamlar pc ye format atmışlardı bende modemin kurulu olduğunu sandım ve 2 buçuk 3 saat internete takıldım internet hızlı olduğundan farketmedim telefondan da şüpelenmedim o esnada telefon çaldı baktılar ve kotama baktım 100 mb de gitmişti aceba telefon faturası kabarık gelebilirmi ya ben telefondanmı internete girdim hızlıydı farketmedim ama modemden kablo pc ye geliyor herşey düzgün ondan sonra kurdum modemi 3 saatt kaç para
adsl kurulu değildi
korkacak birşey yok :)
bilgisayarına ne kadar format atsanda modem kurulumu 1 kere yapılır ve her formatta kurulum istemez.
2 buçuk 3 saat içinde kullandığın kota da epey yüksek hani :) youtube tarzı sitelerden uzak dur ;)
eğer sen dialup şüpheleniyorsan boşa çünkü şimdiye kadar dialup hızlı bağlanan olmamıştır, büyük bir ihtimalle şifreyi modemi kaydetmişler sende modemi bilgisayara takınca otomatik olarak tanıdı ve internte girdi bence korkulacak bir şey yok kendini iyi bak
ya dilup mu ne anlamıyorum ama modem kurulu değildi ttnet in kanpanyasında aldık 2 yıl uye olduk modemi aldık ya ben köye gitmiştim geldim format çekmişler babam ile hala oğlu ben anlamıyorum formattan falan ama pc den biraz anlarım işte herkes gibi modemi hiç tanıtmaışlardı bende öyle 2 3 saat girdim sonra modeme baktım masaustune baktım airties simgesini görmedim proğram failese de girdim bişey oktu vala giti dedim ama biraz rahatladım şimdi bide youtube gibi videolardan uzakduruyorumda ama 100 mb gitmişti ve sadece sitelerde dolandığım halde bu 5 aydır hep öyle düşünün pc ye eydiesel proğramı kurdum chipte gördüm kurdum msn de 5 dk da 10 mb yedi yani
Merhaba
Format attıktan sonra modeminizi pc nize tanıtmalısınız.