Ben 2 kullanıcı olarak ADSL ile internete baglanıcam nasıl bir modem almam lazım? Piyasada bir sürü marka var ve hepside kendisinin çok iyi olduğunu idda ediyor. Ben yaptığım araştırmalarımda en iyileri Siemens speed stream, Zoom yada US Robotics diye belirledim ama kararsızım. Başka önerisi olan varmı? Bu cihazlarda sorun yaşayanlar varmı? Bana yardımcı olabilirmisiniz?
Ayrıca KabloNet alma imkanımda var bu konu hakkında da hiç doyurucu bilgiye ulaşamadım. Arkadaşların ADSL daha iyi demeleri haricinde başka bir şey yok? Kablo Net in nesi kötü?
Tesekkürler
Saygılar
ADSL Modem ne almali? Yoksa KabloNet mi?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj
Yıllanmış Üye
1,488 mesaj
ADSL İyi :)
Modem Olarak
Zoom X4 X5 :)
Kolay Gelsin...
OP Taze Üye
11 mesaj
Tesekkur ederim epey aydinlandim :)
Banlandı
1,133 mesaj
Adsl ve Kablo arasında savşlar çok büyük iken şu an için en iyisi ADSL gözüküyor.
Burada modemler konusunsa eğer ev kullanıcısı isen ZOOM - Siemens ve USRobotic modemler hatasız kurulumları ve yapısı ile oldukça sağlam. Şu ana karadar sattığım modemlerin hiç biri geri dönmedi. Ama bağlantıların hepsi Ethernet üzerinden. USB modemler için bunları diyemiyeceğim.
Yıllanmış Üye
659 mesaj
alıntı:
USB modemler için bunları diyemiyeceğim.
+1