abi biz adsl 1024 sınırlı yani 4 gb kulanıyoruz ama sınırsıza geçecez geçince nerden anlarım geçtiğimizi speedtes var orda 833 bağlantı hızı geliyor bize
adsl sınırlıdan sınırsıza geçiş
indir 5gb lik bisi aylik 10ytl daha fazla gelirse gecememisindir yada ilk gelecek faturaaya bakarsın:)
Eğer TTNet'ten bu hizmeti alıyorsan 444 0 375'i arayıp gerekli bilgileri edinebilirsin.
Diğer şirketler için internet sitelerinden yararlanabilirsin..
başvurduktan 1 gün sonra tarifen değişir
başvuru yaptıktan sonra 24 saat içinde tarife değişikli gerçekleşiyor ma içinde şüphe varsa 444 0 375 i ara tel hattı kimin üstüna kayıtlı ise o konuşşun çünkü kişisel bilgiler falan soruyorlar işlem yapmak için oradan öğrenebilirsin bu numarayı arayınca telesekretet çıkınca önce 3 e bas seçenekler sıralanmaya başlayıncada 1 e bas tamam karşında yetkili kişi
444 0 375 ttnet arayarak geçebilirsin. bende öyle yaptım. ne olur ne olmaz diye ay sonuna doğru geçtim ve ay başından itibaren sınırsız olarak kullanmaya başladım, bir sorun çıkmadı... geçip geçmediğini kontrol etemk için tekrar arayıp sorabilirsin...
arakdaş soruyu 28 Ağu 2007 tarihinde sormuş :) naptık biz yav. kim hortlattı bunu :)
MERHABA
Ben 30 Eylülde neti sınırsız yaptırdım Ekimin 1 inde sınırsız olur dediler doğrumu acaba
adsl geçiş ve internet geçiş konularında aşağıdaki referans siteden bilgi alabilirsiniz.
adsl taşı
adsl taşımak
Devamı için: https://www.chip.com.tr/forum/Adsl-gecis-gunu_t83981_wp3.html#ixzz1047qXK1D
Konu hortlamış
Bu arada enes kardeş 1 gün içinde tarife değişir