arkadaşlar ben 15 ağustosta adsl için başvurdum fatura bana ne zaman gelecek acaba ayın başında geliyor ise 15 günlük mü yoksa diğer ayla birlikte 1 ay 15 günlük mü gelecek
adsl ücret yardım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.1 ay 15 günlük gelecektir.Dolayısıyla 1 aylık ücretten daha fazla gelecektir.Ancak merak etmeyin faturalar öyle erken gelmiyor.Ay bitiyor yeni bir aya başlarken geliyor.
Hoşçakalın...İyi çalışmalar...
yoo.benim adsl aboneliğim 20 sinde başladı ve her ay 20 si civarında geliyor.
ben adsl'e 12 temmuzda abone oldum ve temmuz ayının faturası (yani yaklaşık 19 günlük) geçen hafta geldi.
Doğrudur.Bende de söylediğim gibi olmuştu da o yüzden öyle söyledim.Kusura bakmayın.Ayrıca benim faturalar dediğim gibi hep o aydan sonra gelir.Bu ayın ki mesela kesin yine bir dahaki ayın 2'sinde 3'ünde gelir :).
Hoşçakalın...
belki yeni uygulama olarak öyle yapıyorlardır
herkese yardımları için teşekkürler
selamlar...Benim dün adsl faturam geldi.61.75 YTL.1.25gb aşım görünüyor ancak kota sorgulamada temmuz ayı 2.6 gb görünüyor.Yani kotayı aşmadım..Bunu bana açıklayabilir misiniz?
e-mailim onurselcuk2@mynet.com.Kafayı yicem yardımcı olun lütfenn
herhalde günlük 2gb limiti var mış diye duydum ben turktelekomun sitesine girdim toplam upload 800 mb download da 14 gb gösteriyor adsl alalı 24 gün oldum.ne anlama geliyor bana yardımcı olursanız sevinirim
öyle bir limit yok.ayrıca 3-4 konuya bu mesajı yazmanız forum kuralları dışında kalıyor.