adsl ve netmeeting

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
webkamera77
07-08-2004, 21:59   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

selam arkadaşlarGülümseme
ben yeni adsl hizmeti almaya başladım
ve adsl ile internete bağlandıktan sonra netmeeting ile dizin sunucusuna bağlanıyorum kişi listesindekilere çağrı yapabiliyorum fakat hiç bir kimseden çağrı alamıyorum bu sorunu gidermem için adsl ayarlarından hangi port'u açmam gerek ?
adsl modem markası zoom x3
herkese teşekkürler
Gülümseme

ttiimmyy
14-09-2004, 13:51   |  #2  
Taze Üye
1 mesaj

aynı sorun bendede var bildiğim bütün forumlara mesaj attım ama yanıt veren olmadı sanırım kise bilmiyor benim modem datron230 yardımcı olan olursa sevinirim.şimdiden teşekkür ederim

webkamera77
28-09-2004, 21:50   |  #3  
OP Taze Üye
6 mesaj

kimse biliyor galiba
CHIP yetkili arkadaşalrım siz yardımcı olurmusunuz lütfen
zoom adsl x3 modemim var realtek RTL8139/810x family fast ethernet NIC kartım var
modemin ara yüzünden advanced setup a giriyorum oradan virtual server e tıklıyorum oraya
public port private port port type ve host ip adres yazan yerlere netmeeting in çağrı almak için numaraları yazıyorum ve reboot ediyorum  ama yine çağrı alamıyorum.
ZOOM ADSL nin kullanma klavuzunuda indirdim netten orda yazan ları uyğuluyorum olmuyor bu portları nasıl açıçamda arkadaşlarım benim ip numaramdan bana çağrı yapabilsinler????????????????
LÜTFEN yardım edin HELP HELP HELP plz