arkadaşlar sorum şu : türktelekomun adslkota.ttnet.net.tr sitesinden download miktarımı öğrenmek için girdim tabi bunu yapmadan önce modemin fişini çekip taktım , ama download miktarı gene aynıydı. neyse pek önemsemedim daha sonraki günlerde defalarca girdim (farklı ip adresi alması için her deneyişimde modemi fişten çekip çıkardım)fakat download miktarıyla son girilen tarih sürekli aynı ,tık yok ,buna karşılık bağlantı yapılan ip adresi her deneyişimde değisiyo.ayrıca belirli miktarda da download yaptım.bunun sebebi telekom mu yoksa benim sistem mi??
adslkota.ttnet
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,805 mesaj
benim de bir sorum olacak.kirlilik yaratmasın diye buraya yazıyorum.ben kasım 2005 te 256 kotalı adsl aldım.o günden beri adslkota.ttnet.net.tr sitesinde giriş yapamıyorum.zaten bir ay 1.6 gb aştığımı söyledi(fatura).ama airties ın sayacında 3.6 gb yazıyordu.
Üye
71 mesaj
arkadaşlar yapmanız gereken ınca limit i kurmak CHIP vermişti zaten kendini 30 dk da bir güncelliyo:)
Son Düzenleme: eyupp ~ 21 Ağustos 2006 12:52
OP Yeni Üye
38 mesaj
arkadaşım malesef o program da işe yaramıyor.bir haftadır download miktarını 1.19 gb gösteriyor.
Yeni Üye
21 mesaj
telekom kafasına göre güncelleme yapıyor herhalde zaten açılmıyor sayfaları güncellemeyide çok geç yapıyorlar