bazı forumlarad ben
im de 1 aydır kullandığım advanced system care adlı programın bilgisayara zarar verdiği söyleniyor bu doğru mu doğru ise zararlarından nasıl kurtulacağız yani programı silsek hallolur mu
advanced system care bilgisayara zarar verir mi
zarar vereceğini sanmıyorum.bahsettiğiniz programın alanında aldığı ödüller
http://www.iobit.com/pressroom.html#award
kardeşim ben zaman o prgramı kullanmaya kalkıştıktan sonar max. 2 haftada format aıyordum şuan kullanmıyorum çok rahatım.yani her sisteme %100 uyumlu diyemeyiz.alının sis olur ama senin sis. olacak mı.onun yerine tuneup utulitisi kullan .şayet ben kullanıyorum ve çok memnunum.
bende tuneup programını öneririm
cok tsk ederım asc sıldım ve dedığiniz programı yuklıce ama pcm xp uyumlumur ?
ben ne zamandır kullanıyorum Advanced SystemCare PRO'yu(cracksiz, internetten bulunan serialla aktivedir) memnunum da ama tuneup da çok iyidir bende ikisi de yüklü
sistemde advenced yüklü şayet yüklü olmasaydı sistem şuan kullanılamaz halde o programın sayesinde ayakta pc ... :)
Sisteme zarar vermeyecek iki optimizasyon programı varsa Advanced SystemCare ve TuneUp Utilities'tir.
Bilinçli kullanırsan hiç bir zararı yok. Sağını solunu fazla karıştırma. Aksi halde zararını görebilirsin. Ben bir defsında format atmak zorunda kaldın.
Advanced System Care kendi kendine hiçbir PC ye zarar vermez de siz kendi kendinize zarar verebilirsiniz.
Dikkatli ve bilinçli kullanılması gereken bir yazılımdır. Ayarlarını bozar yada değiştirirseniz. Yarar yerine
zarar verebilir.