Advanced SystemCare 3.5 versiyonu çıkmıştır

aligultekin34
22-02-2010, 12:44   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
145 mesaj

Dünyanın en iyi sistem optimizasyon ve temizleme programlarından birisi olarak birçok ödül kazanan Advanced SystemCare, sisteminizdeki hataları kategorilere ayırıp teker teker ele alması sayesinde çok daha derin ve etkili bir temizlik ve onarım yapan program ile artık bilgisayarınız çok daha hızlı çalışacak. Tamamen ücretsiz ve Türkçe olması da programın kolay kullanılabilir arayüzüne oldukça iyi destek veriyor.

Programın ortasında bulunan "Çare" tuşuna basıldığında program "Windows Bakımı" ve "Sistemi Tanıla" bölümlerindeki taramaları hızlı bir şekilde yapar ve yine aynı hızda bu bölümlerdeki hataları onarır.

Windows Bakımı bölümünde taranan sorunlar:

Spyware Kaldırma:
Spyware ve Adware gibi zararlı yazılımları tarayan ve silen bu bölüm sayesinde bilgisayarınız hem daha güvenli hem de daha hızlı olacak.

Kayıt Düzeltme:

Bu bölüm sayesinde Sistem Kayıt Defterinizdeki sorunlu ve alakasız kayıtlar bulunup silinir ve bilgisayarın hızında artış yaşanması sağlanır.

Gizlilik Süpürme:
Birçok program en son çalışılan dosyaları "geçmiş" adı verilen bölümlerde kullanıcıların daha kolay ulaşmaları için saklar. Ancak bu dosyalar ve internet tarayıcıları çerezleri, geçmişleri bilgisayarın hızını yavaşlatan en önemli unsurlardır. Bu bölüm ile sistem bu dosyalardan arınarak daha hızlı hale gelir.

Çöpdosya Temizliği:
Bilgisayarınızda birden fazla kopyası bulunan dosyalar sistemin yavaşlamasına sebep olur. Çöpdosya Temizliği bölümü bu dosyaları bulur ve sistemden temizler.

Sistemi Tanıla bölümünde taranan sorunlar:

Sistem Eniyileme:
Sistem optimizasyonu için kullanılan bu araç ile bilgisayar performansının arttırılması sağlanır.

Güvenlik Savunma:

Bu bölüm ile Spyware, Adware gibi yazılımların bilgisayarınıza kurulmasına engel olabilir ve bilgisayarınızın bu tür zararlı yazılımlara karşı güvenliğini sağlayabilirsiniz.

Disk Birleştirme:
Birçok bölümlere ayrılan ve bu sebeple oldukça yavaşlayan bilgisayarınızın disk birleştirme işlemi sayesinde performansını ilk günkü gibi yapabilirsiniz.

Güvenlik Analizi:
Windows Güvenlik Duvarı gibi araçları tarayan bu bölüm sayesinde bilgisayarınıza sızma tehlikelerini ölçebilir ve güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.

Bilgisayarınızdaki yavaşlamalara, donmalara, program kilitlenmelerine ve tehlikeli girişlere karşı oldukça etkili olan bu program ile bilgisayarınız ilk günkü gibi güvende ve hızlı olacak. Tamamen Türkçe ve ücretsiz olan bu program ile bilgisayarınızı kanatlandırabilirsiniz.
Versiyon 3.5'deki Yenilik

Turbo Boost

overclock otomatik hız aşırtma Turbo Boost teknolojisi ile genel
olarak çok çekirdekli işlemci desteğine sahip olmayan uygulamalarda "temel olarak" bir veya iki çekirdeğin saat hızlarını arttırarak ve bunu yaparken güç tüketimine de olumsuz etki etmeden ilgili uygulamada performans kazanımının elde edilmesi hedefleniyor

İndirmek için tıklayınız

hamzaa
22-02-2010, 17:56   |  #2  
Yıllanmış Üye
292 mesaj

sağol kaRDEŞ

sarpino
22-02-2010, 18:16   |  #3  
Yeni Üye
20 mesaj

Müthiş bir program bu ben pro versiyonunu kullanıyorum.Game Booster ve Turbo Boost u  açınca oyunlarda en az 10-12 FPS artış gösteriyor.Herkese şiddetle öneririm

sermet kıvrak
22-02-2010, 18:47   |  #4  
Yeni Üye
24 mesaj

eline sağlık bende kullanıyorum diğer tüm arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.

Yunus Kiper
22-02-2010, 22:06   |  #5  
Yunus Kiper avatarı
Yıllanmış Üye
321 mesaj

Gerçekten güzel bir system düzenleme programı diyebilirim! Ücretsiz olması cabası! Bilgilendirme için teşekkürler

Banned
22-02-2010, 22:37   |  #6  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 1
323 mesaj

ioloyu tek geçerim

heatblast
22-02-2010, 23:39   |  #7  
Yıllanmış Üye
2,260 mesaj

sağol bilader

thethunderbolt
23-02-2010, 02:00   |  #8  
Yıllanmış Üye
101 mesaj

bu çıkalı çok olmadımı benmi yanlış biliyorum...

thethunderbolt
23-02-2010, 02:13   |  #9  
Yıllanmış Üye
101 mesaj

Sürüm: PRO v3.5.0.706
  versiyonunun seriali vardı ama paylaşmak yasak sanırım veremiyorum..ö.m sorun olmaz sanırım issteyen olursa..

Son Düzenleme: thethunderbolt ~ 23 Şubat 2010 02:14
ernyldrm
23-02-2010, 21:47   |  #10  
Taze Üye
11 mesaj

bu programın defrag sistemi defalarca sistemimin çökmesine sebep olmuştur. Defrag kullanırken dikkatli olun her an mavi ekranla karşılaşabilirsiniz...

thethunderbolt
23-02-2010, 23:51   |  #11  
Yıllanmış Üye
101 mesaj

defrag  yapmaya başladığüı zaman yarıda kesersen belli süre sonra hata  veriyor  bitmesini beklemek en iyisi yada defragı atlayacaksın ..

berkearas
24-02-2010, 15:51   |  #12  
Yeni Üye
49 mesaj

Güzel bir yazılım fakat her özelliğini kullanmamaya dikkat etmenizi öneririm.

Fireman_109
24-02-2010, 18:46   |  #13  
Fireman_109 avatarı
Üye
93 mesaj

evet program süper ama disk birşetirme konusunda tehlike arz edebiliyor sanırsam onun yüzünden bad sektör oluşmuştu (yada iobitin bir disk birleştiricisindendi) yardımcı programları ile pc ye daha iyi hükmedebiliyorsunuz

murat2010
25-02-2010, 16:08   |  #14  
murat2010 avatarı
Yıllanmış Üye
287 mesaj
Alıntı: NetqoLicK  
ioloyu tek geç
     O firmanın programları ücretlii.. Ücretsiz versiyonlarında işlem yapabiliyormuyuz???....

bbao
01-03-2010, 11:25   |  #15  
Taze Üye
2 mesaj

lisans kodunu nette çok kolay bulabiliyorsunuz, ben de kod girip pro olanını kullandım, her taratmada yığınla temizlik yapıyor diye seviniyordum ama pc hızında olumlu yönde bir gelişme gözlemlemediğim gibi aksi yönde gelişmeler yaşadığımı söyleyebilirim, b.sayar konusunda uzman diyebileceğim bir arkadaş, çöken b.sayarımı zorda olsa kurtarmayı  başarırken bana bu tür programlara fazla itibar etmememi söyledi, benzer programlardan tavsiye ettiği tek program ise ccleaner oldu...

aliosman_42
01-03-2010, 20:16   |  #16  
Yıllanmış Üye
136 mesaj

Bence Advanced Systerm Care sadece bir reklam yazılımı Bilgisayarda herhangi bir değişiklik yaptığını pek fazla görmedim lisanslısı nasıldır bilmiyorum ama ücretsiz sürümü bir işe yaramaz

Son Düzenleme: aliosman_42 ~ 01 Mart 2010 20:17