Garantiden yeni gelen bilgisyarımda aero çalışmıyor.Garantiden yeni geldiği için tüm driverlar yüklü ve güncel zaten...Windows update i de yeni yaptım.Sistemim resimdeki gibi ve sorun gidermeden aeroyu seçtiğim zamanki errorum
aero çalışmıyor :S
Kardeşim bu bir sorun değil. Windows 7 Starter ve Home Basic sürümleri Aero yu desteklemiyor. Bu yüzden çalıştıramazsın. Ancak yine de çalıştırmak istersen, bunu yapan ek uygulamalar var. İstersen link veririm indirirsin. Ama performansı biraz düşürebilir.
Hmm yalnız garantiye gitmeden önce aero özelliklerini hiç sorun yaşamadan aero özellikleirni kullanabiliyordum.Mert_06 ek uygulama istemiyorum herşey orjinaliyle iyi sanırsam garantide sistemi değiştirmişler pff =( Yine de teşekkürler arkadaşlar
Tüm sürümlerde aero vardır ama yasaklanmıştır default olarak gelmez ama açmanın yolu da vardır.
home basic'te aero açmak için linkteki anlatımı aynen uygulayınız.
Vista anlatımıdır ama win7'de de aynıdır
http://www.harbiforum.org/window ... me-basic-dahil.html
mcafee cok saol ama dediğin yöntem işe yaramadı neden zaten sistemde olan şeyi kısıtlıyorlar anlamıyorum ki:S @mcafee genede yolunu bulursan mesaj at lütfen
64 Bit sistemde en az 4 GB Ram gerekli değilmi
Sacma seyler Garanti sana sattiklari haricinde bir ürünü yollayamaz arti bunu yapmazlarda adamlarda sattiklari modelin image iso dosyalari var hersey integreli yani normal yok kurayim drivers taratayim vs vs yapmazlar arti sponsor gelirlerie var.
Gercekden bu sacmaligi bir calisan yaptiysa aleti ver degistirilmesini talep et
512MB ram ile bile 64B işletim sistemi sorunsuz çalışır 7 ultimate 64B 512MB ile XP Home'dan çok daha iyi çalışıyordu nedense XP bir oyunda mavi ekran çıkartırken 7 ile sorunsuz çalışıyordu...