bilişim ile ilgili olanın yazılarının altına biraz gölge (shadow) ver ve yazıların kenarlarına da çok çok az siyah çizgi yap. yoksa okunması zor olur. ama genel anlamda sade ve güzel...Yorumun için saol.birde sigara dumanının içine belli belirsiz bi kurukafa yerleştir. konuya daha iyi vurgu olur...
saygılarr.r.r.r.
Dediklerini gözden geçirerek tekrar yaparım zamanım olusa.Buraya tekrardan atarım.
Afişlerim nası?
- 1
- 2
Hayatı neden sevmiyorsun?Sevecek bir yönünü bulamadım henüz...Sakın yanlış yöne sapmasın yalnız yorumum , intiharla işim falan olmaz... Öbür tarafta hesap veremem sonra...
Ama kısılıp kalmışız yerimize , ne bir arpa boyu uzuyoruz , ne kısalıyoruz elhamdülillah... :)
Bu durum hoşuma gitmiyor sadece... Bir de işiminde etkisi var sanırım , her Allah'ın günü bunun bilmem kaç milyon doları var , şunun bilmem kaç trilyonu var v.s.... Birde bunları görünce insan; benim neden yok psikolojisine giriyor...
Adam ilkokul mezunu , okumamış/okuyamamış ticarete atılmış , altında son model cipler , çuvalla para... Sen iyi/kötü okumuşsun 16-17 sene dirsek çürütmüşsün , sonra 2.000 TL aylığa talim... Ev yok , araba yok... eee bumudur hayatın bana biçtiği ??? (kimseyi küçümsemek değil yorumum...)Nesini seveyim bu ___ hayatın ?
Sevecek bir yönünü bulamadım henüz...Hocam fazla takmamak gerek .Herzaman için yüzümüzde gülücüklerin olması sizide mutlu edecek.Sakın yanlış yöne sapmasın yalnız yorumum , intiharla işim falan olmaz... Öbür tarafta hesap veremem sonra...
Ama kısılıp kalmışız yerimize , ne bir arpa boyu uzuyoruz , ne kısalıyoruz elhamdülillah... :)
Bu durum hoşuma gitmiyor sadece... Bir de işiminde etkisi var sanırım , her Allah'ın günü bunun bilmem kaç milyon doları var , şunun bilmem kaç trilyonu var v.s.... Birde bunları görünce insan; benim neden yok psikolojisine giriyor...
Adam ilkokul mezunu , okumamış/okuyamamış ticarete atılmış , altında son model cipler , çuvalla para... Sen iyi/kötü okumuşsun 16-17 sene dirsek çürütmüşsün , sonra 2.000 TL aylığa talim... Ev yok , araba yok... eee bumudur hayatın bana biçtiği ??? (kimseyi küçümsemek değil yorumum...)Nesini seveyim bu ___ hayatın ?
Hep gülmeye çalışın.Hayata pozitif bakın.
İyi çalışıpta iyi geçinip gülmek var,
bide iyi kötü çalışıp hayatın zorluklarını öğrenerek çalışmak,hayatın her dakikasını mutlu geçirmek,alın teri ile kazandığı parayı 'ben kazandım' diyerek harcamak var.Benim bu konudaki görüşüm böyle
- 1
- 2