afrikan mango kullanan varmı?

KENAN_35
31-05-2012, 18:38   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
990 mesaj

bir arkadaşım biraz şişman özellikle göbeği çok fazla yarım dünya gibi, zayıflamaya karar werdi 175boyu 90 kilo 70e düşmek istiyor.. afrikan mango kullanmaya karar werdi aranızda kullanan varmı acaba bilgi verirmisiniz?

Son Düzenleme: KENAN_35 ~ 31 Mayıs 2012 18:39
Kapalı Hesap (54346)
01-06-2012, 00:42   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
281 mesaj
Alıntı: KENAN_35  
bir arkadaşım biraz şişman özellikle göbeği çok fazla yarım dünya gibi, zayıflamaya karar werdi 175boyu 90 kilo 70e düşmek istiyor.. afrikan mango kullanmaya karar werdi aranızda kullanan varmı acaba bilgi verirmisiniz?
hepsi yalan dolan
vucut geliştirmeye başlasın kilosu  aynı kalabilir ama yağ  oranı azalır  ben  100 kilo   174  boyundayım yağ oranım %18  18 kilo  dahada azalmaya devam ediyor  hiçte yarım dünya değilim inceyim  
yapacağı iş  bunu yaşam felsefesi olarak algılamak ve ömür boyu  boğazını tutup vucut geliştirmeyle uğraşmak inan böyle çok daha mutlu olacaktır

endy1982
02-06-2012, 00:15   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj

ugurhan karadesım bılgın ıcı tsekkurler bı yerı anlamadım yag yakarken kılo vermıs olmuyomuyuz bıde orjınal afrıkan mangolar 59 mılyon tok tutuyomus dıyolar tvde 4 tanesı 60 mılyon sapı saman karısık ıste bıraz zorlanıyorum kılo vermede bu antıdepresanlar cook kılo aldırdı bana altın cılek dedıler formula 1 dedıler bıber hapı dedıler dedıler de dedıler bıde buu zayıflama haplarını antıdepresanlarla beraber kullanmamak gerekıyomus dogrumudur

Kapalı Hesap (54346)
02-06-2012, 00:34   |  #4  
Kapalı Hesap
281 mesaj
Alıntı: endy1982  
ugurhan karadesım bılgın ıcı tsekkurler bı yerı anlamadım yag yakarken kılo vermıs olmuyomuyuz bıde orjınal afrıkan mangolar 59 mılyon tok tutuyomus dıyolar tvde 4 tanesı 60 mılyon sapı saman karısık ıste bıraz zorlanıyorum kılo vermede bu antıdepresanlar cook kılo aldırdı bana altın cılek dedıler formula 1 dedıler bıber hapı dedıler dedıler de dedıler bıde buu zayıflama haplarını antıdepresanlarla beraber kullanmamak gerekıyomus
dostum  yağ yakarken kas kütlen artıyor o yüzden kilo  aynı  seviyelerde kalabilir  90 kiloysan  vucut geliştirmede en fazla  80 e  inersin ama yağ oranın azalır kas oranın artar yani  65 kilo adam gibi ince olursun ve kaslı olursun
bu işin formülü  düzenli diyet ve düzenli spor  geceleri oturursan yemek yeme  acıkırsan meyve  ye  bol bol meyve
o haplar başlı  başına zarar  anti depresanlarla daha beter zarar özel hiçbirşey kullanma  ama bak yeşil çay  tavsiye ederim  istahı kapatır iyidir doğaldır

Kapalı Hesap (54346)
02-06-2012, 00:44   |  #5  
Kapalı Hesap
281 mesaj

bu arada boyunu  kilonu  yağ oranın  yaz  buraya  sana  bir diyet ve  spor  programı yazayım  ben ne  diyetisyenim nede beslenme ve  fitness uzmanıyım  hiçbiri değilim ama kendim 3 yıldır bu işin içindeyim ve ister istemez  bu işte biraz  uzmanlaştım 3 yıldır  kendi  yöntemlerimle zayıfladım
bu arada bir mp4 al kesinlikle bak mp3 değil mp4   içine seni gaza getiren şarkıları at  sonra  mp4 ün şarjı her zaman yeterli seviyede olsun spor esnasında  mp4 ü kullan ve mümkünse yüksek sesli bir mp4  olsun
şarkıları dinlerken  yürüyüş yap     işte  yarım şınav  mekik  falan sonradan   alışınca tam şınav  yana açış  vs  yaparsın  
3 yıl önce 140 kilo ve yağ oranım %35 ti
şimdi 100  kiloyum yağ oranım  %18
yağ oranım düşük olduğu için  kaslı ve ince gözüküyorum gerçekten 3 yılda  diyete alışmak çoook zor oldu çünkü  çevre  saolsun vbazgeçirmeye çalışanlar mı alay edenler mi  işte  beceremessin diyenler mi alayı hiçbirini takma   banada oldu bunlar ve  şimdi beni tebrik edip  değil alay  tamamen saygılı davranıyorlar  
kimse  hayt  diyemiyor  eskisi gibi  olmuyor  sen kilolarını  1 yılda verirsin ben zayıflayabildiysem herkes  zayıflar  bende astımda vardı   ayaklarım  zor yürür olmuştu  herşey azim  dostum azim

endy1982
02-06-2012, 19:12   |  #6  
Taze Üye
0 mesaj

eyw kardesım acıklaman ıcın tesekkurler dogru soyluyosun ben 175 boyunda 91 kıloyum yaklasık 20 21 kılo fazlam var ya bazıları vardır sıkılınca problem olunca yemeyı keser bazılarıda var azıcık canı sıkılsa hemen bıseyler atıstırmaya baslar benım gıbı:)yesıl cayı bılıyorum ama hep posasını ıcıyoruz hazır sallama caylarda..bugun dogalı varmıdır bılırmısın yada ıstahı kapatan seyler nelerdır dıyette yazabılırmısın amam yag oranımı bılmıyorum ama baya bı gobek var ıste

Kapalı Hesap (54346)
02-06-2012, 19:31   |  #7  
Kapalı Hesap
281 mesaj
Alıntı: endy1982  
eyw kardesım acıklaman ıcın tesekkurler dogru soyluyosun ben 175 boyunda 91 kıloyum yaklasık 20 21 kılo fazlam var ya bazıları vardır sıkılınca problem olunca yemeyı keser bazılarıda var azıcık canı sıkılsa hemen bıseyler atıstırmaya baslar benım gıbı:)yesıl cayı bılıyorum ama hep posasını ıcıyoruz hazır sallama caylarda..bugun dogalı varmıdır bılırmısın yada ıstahı kapatan seyler nelerdır dıyette yazabılırmısın amam yag oranımı bılmıyorum ama baya bı gobek var ı
diyet
sabah açık çay  2 kibrit kutusu peynir peynir tam yağlı  olabilir   6-7 zeytin 2 dilim  çavdar ekmeği veya tam buğday ekmeği
kuşluk   1 porsiyon meyve
bu çok önemli meyvenin  yanında bir bardak süt
öğlen
2  tabak  yani   8 yemek kaşığı  yağsız ve az tuzlu  aynı zamanda kepekli makarna veya pilav
100 gr kadar  tavuk eti veya  köfte  haftada 2 kez  bunların yerine 100 gr kırmızı et yiyebilirsin
1 porsiyon  çorba
bu arada az yağda kızarmış olcak bunlar
ikindi 1 porsiyon meyve yanında bir bardak süt
akşam
6 yemek kaşığı sebze yemeği
3  dilim çavdar  ekmeği veya tam buğday ekmeği
1 porsiyon meyve
gece  yine bir porsiyon meyve
meyvenin yanında her zaman bir bardak süt
iştah kesenler
yeşil çay ,  zencefil  başkada vardırda yan etkileri olabilir bunların yan etkisi genelde olmaz
iştah açanlar  her türlü biber  buna  toz  biberlerde dahil
yasaklar  fast food olarak herşey yasak
kola  fanta vs. yasak
arada kan şekerin düşerse çikolata yiyebilirsin
meyve suyuda arada içebilirsin
gelelim spora
sana  90 dakika tempolu yürüyüş ve halin kalırsa ağırlık antrenmanı  bve mekik şınav öneririm
gym ye gidersen
30 dk tempolu yürüyüş
4 set  10  tekrar  her alette  yeterlidir  
bisiklet ve  eliptical  gerek yok  aşırı yorulursun
bunları  uygulamadan önce kesinlikle  bir uzman hekime danış  bak kesinlikle danış  çünkü ben uzman değilim 3 yılın tecrübesiyle yazdım bunları
he unutmadan  special k  ve türleri ve meyveli yoğurtlar  sütlü tatlılar bunlardan uzak dur  
3 yılın tecrübesiyle söylüyorum bunu

Kapalı Hesap (54346)
02-06-2012, 19:33   |  #8  
Kapalı Hesap
281 mesaj

bende 174  boyunda 100 kiloyum  ama yağ oranım  düşük  %18 o yüzden inceyim birde vucut geliştirme saolsun işte
3 yıl önce 164  boyunda 140 kiloydum yağ oranımda %35 ti

Kapalı Hesap (54346)
02-06-2012, 19:35   |  #9  
Kapalı Hesap
281 mesaj

gece  oturursan meyve  yiyebilirsin  :)  
bende  oturuyorum gece meyve yiyorum meysimine göre kışın portakal ve elma  yazın çilek  ve  kiraz  he birde şeftali  :)
gece meyveden başka birşey yeme   :D

endy1982
12-06-2012, 03:35   |  #10  
Taze Üye
0 mesaj

eyw kardesım tesekkur ederım eyw zahmet oldu sanada teskkurler ben bı dıyet uzmanına falan gıdıyım bıde sagol