bir arkadaşım biraz şişman özellikle göbeği çok fazla yarım dünya gibi, zayıflamaya karar werdi 175boyu 90 kilo 70e düşmek istiyor.. afrikan mango kullanmaya karar werdi aranızda kullanan varmı acaba bilgi verirmisiniz?
afrikan mango kullanan varmı?
bir arkadaşım biraz şişman özellikle göbeği çok fazla yarım dünya gibi, zayıflamaya karar werdi 175boyu 90 kilo 70e düşmek istiyor.. afrikan mango kullanmaya karar werdi aranızda kullanan varmı acaba bilgi verirmisiniz?hepsi yalan dolan
vucut geliştirmeye başlasın kilosu aynı kalabilir ama yağ oranı azalır ben 100 kilo 174 boyundayım yağ oranım %18 18 kilo dahada azalmaya devam ediyor hiçte yarım dünya değilim inceyim
yapacağı iş bunu yaşam felsefesi olarak algılamak ve ömür boyu boğazını tutup vucut geliştirmeyle uğraşmak inan böyle çok daha mutlu olacaktır
ugurhan karadesım bılgın ıcı tsekkurler bı yerı anlamadım yag yakarken kılo vermıs olmuyomuyuz bıde orjınal afrıkan mangolar 59 mılyon tok tutuyomus dıyolar tvde 4 tanesı 60 mılyon sapı saman karısık ıste bıraz zorlanıyorum kılo vermede bu antıdepresanlar cook kılo aldırdı bana altın cılek dedıler formula 1 dedıler bıber hapı dedıler dedıler de dedıler bıde buu zayıflama haplarını antıdepresanlarla beraber kullanmamak gerekıyomus dogrumudur
ugurhan karadesım bılgın ıcı tsekkurler bı yerı anlamadım yag yakarken kılo vermıs olmuyomuyuz bıde orjınal afrıkan mangolar 59 mılyon tok tutuyomus dıyolar tvde 4 tanesı 60 mılyon sapı saman karısık ıste bıraz zorlanıyorum kılo vermede bu antıdepresanlar cook kılo aldırdı bana altın cılek dedıler formula 1 dedıler bıber hapı dedıler dedıler de dedıler bıde buu zayıflama haplarını antıdepresanlarla beraber kullanmamak gerekıyomusdostum yağ yakarken kas kütlen artıyor o yüzden kilo aynı seviyelerde kalabilir 90 kiloysan vucut geliştirmede en fazla 80 e inersin ama yağ oranın azalır kas oranın artar yani 65 kilo adam gibi ince olursun ve kaslı olursun
bu işin formülü düzenli diyet ve düzenli spor geceleri oturursan yemek yeme acıkırsan meyve ye bol bol meyve
o haplar başlı başına zarar anti depresanlarla daha beter zarar özel hiçbirşey kullanma ama bak yeşil çay tavsiye ederim istahı kapatır iyidir doğaldır
bu arada boyunu kilonu yağ oranın yaz buraya sana bir diyet ve spor programı yazayım ben ne diyetisyenim nede beslenme ve fitness uzmanıyım hiçbiri değilim ama kendim 3 yıldır bu işin içindeyim ve ister istemez bu işte biraz uzmanlaştım 3 yıldır kendi yöntemlerimle zayıfladım
bu arada bir mp4 al kesinlikle bak mp3 değil mp4 içine seni gaza getiren şarkıları at sonra mp4 ün şarjı her zaman yeterli seviyede olsun spor esnasında mp4 ü kullan ve mümkünse yüksek sesli bir mp4 olsun
şarkıları dinlerken yürüyüş yap işte yarım şınav mekik falan sonradan alışınca tam şınav yana açış vs yaparsın
3 yıl önce 140 kilo ve yağ oranım %35 ti
şimdi 100 kiloyum yağ oranım %18
yağ oranım düşük olduğu için kaslı ve ince gözüküyorum gerçekten 3 yılda diyete alışmak çoook zor oldu çünkü çevre saolsun vbazgeçirmeye çalışanlar mı alay edenler mi işte beceremessin diyenler mi alayı hiçbirini takma banada oldu bunlar ve şimdi beni tebrik edip değil alay tamamen saygılı davranıyorlar
kimse hayt diyemiyor eskisi gibi olmuyor sen kilolarını 1 yılda verirsin ben zayıflayabildiysem herkes zayıflar bende astımda vardı ayaklarım zor yürür olmuştu herşey azim dostum azim
eyw kardesım acıklaman ıcın tesekkurler dogru soyluyosun ben 175 boyunda 91 kıloyum yaklasık 20 21 kılo fazlam var ya bazıları vardır sıkılınca problem olunca yemeyı keser bazılarıda var azıcık canı sıkılsa hemen bıseyler atıstırmaya baslar benım gıbı:)yesıl cayı bılıyorum ama hep posasını ıcıyoruz hazır sallama caylarda..bugun dogalı varmıdır bılırmısın yada ıstahı kapatan seyler nelerdır dıyette yazabılırmısın amam yag oranımı bılmıyorum ama baya bı gobek var ıste
eyw kardesım acıklaman ıcın tesekkurler dogru soyluyosun ben 175 boyunda 91 kıloyum yaklasık 20 21 kılo fazlam var ya bazıları vardır sıkılınca problem olunca yemeyı keser bazılarıda var azıcık canı sıkılsa hemen bıseyler atıstırmaya baslar benım gıbı:)yesıl cayı bılıyorum ama hep posasını ıcıyoruz hazır sallama caylarda..bugun dogalı varmıdır bılırmısın yada ıstahı kapatan seyler nelerdır dıyette yazabılırmısın amam yag oranımı bılmıyorum ama baya bı gobek var ıdiyet
sabah açık çay 2 kibrit kutusu peynir peynir tam yağlı olabilir 6-7 zeytin 2 dilim çavdar ekmeği veya tam buğday ekmeği
kuşluk 1 porsiyon meyve
bu çok önemli meyvenin yanında bir bardak süt
öğlen
2 tabak yani 8 yemek kaşığı yağsız ve az tuzlu aynı zamanda kepekli makarna veya pilav
100 gr kadar tavuk eti veya köfte haftada 2 kez bunların yerine 100 gr kırmızı et yiyebilirsin
1 porsiyon çorba
bu arada az yağda kızarmış olcak bunlar
ikindi 1 porsiyon meyve yanında bir bardak süt
akşam
6 yemek kaşığı sebze yemeği
3 dilim çavdar ekmeği veya tam buğday ekmeği
1 porsiyon meyve
gece yine bir porsiyon meyve
meyvenin yanında her zaman bir bardak süt
iştah kesenler
yeşil çay , zencefil başkada vardırda yan etkileri olabilir bunların yan etkisi genelde olmaz
iştah açanlar her türlü biber buna toz biberlerde dahil
yasaklar fast food olarak herşey yasak
kola fanta vs. yasak
arada kan şekerin düşerse çikolata yiyebilirsin
meyve suyuda arada içebilirsin
gelelim spora
sana 90 dakika tempolu yürüyüş ve halin kalırsa ağırlık antrenmanı bve mekik şınav öneririm
gym ye gidersen
30 dk tempolu yürüyüş
4 set 10 tekrar her alette yeterlidir
bisiklet ve eliptical gerek yok aşırı yorulursun
bunları uygulamadan önce kesinlikle bir uzman hekime danış bak kesinlikle danış çünkü ben uzman değilim 3 yılın tecrübesiyle yazdım bunları
he unutmadan special k ve türleri ve meyveli yoğurtlar sütlü tatlılar bunlardan uzak dur
3 yılın tecrübesiyle söylüyorum bunu
bende 174 boyunda 100 kiloyum ama yağ oranım düşük %18 o yüzden inceyim birde vucut geliştirme saolsun işte
3 yıl önce 164 boyunda 140 kiloydum yağ oranımda %35 ti
gece oturursan meyve yiyebilirsin :)
bende oturuyorum gece meyve yiyorum meysimine göre kışın portakal ve elma yazın çilek ve kiraz he birde şeftali :)
gece meyveden başka birşey yeme :D