Ağ bağlantılarını kapatamıyorum

Ertandj
25-08-2007, 12:39   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
27 mesaj

Merhaba CHIP, benim sorunum çok ilginç ağ bağlantılarını kapatamıyorum, ağ simgesinin üzerine getirip sağ tuşa tıklayınca çıkan menuden "Disable (ağ balantısını kapatmak)" seçeneğine tıklayınca bir uyarı veriyor "It is not possible to disable the connection at this time. Connection may be using one or more protocols that do not support Plug-and-Play, or it may have been initiated by another user or system account" altta resimdeki gibi [URL=http://img522.imageshack.us/my.php?image=errordisablingconnectioqn9.jpg][/URL].
Bilgisayrımda Windows XP Pro SP2 ingilizce sürümü kurulu, güvenlik için Nod32 antivirus, Zone Alarm Pro 15 günlük deneme sürümü (5'inci gün), Elite Anti Keylogger tam sürüm ( Givaway of the day sitesi vermişti ), ofis paketi ve birkaç multimedya program WinAvi gibi, ayrıca, Dreamweaver 8 Demo ile NVU kurulu. Kilite codec pack da kuruldu. Daha fazla program var da hangisine dikkat ederim bilemedim. Çoğu öylesine kurulu prgramlardır ve sık-sık kullanmıyorum. 3 tane internet gezgini var IExplorer, Firefox, Maxthon2.
Yardımlarınızı bekliyorum, lütven bana yardım edin

Son Düzenleme: Ertandj ~ 25 Ağustos 2007 12:41
XxXDaRKoXxX
25-08-2007, 13:13   |  #2  
Yıllanmış Üye
3,720 mesaj

ağ bağlantılarıma sağ tık yap sürücü ile bağlantıyı kes yap

Ertandj
25-08-2007, 16:34   |  #3  
OP Yeni Üye
27 mesaj

üstte anlattığım gibi Windows ingilizce yani " bağlantıyı kes" yaptım ingilizcesi "Disable" olarak çıkıyor, nitekim bunu yapmaya çalıştığımda bu uyarı çıkıyor  ve bağlantı kesilmiyor