ag daki pc ye bağlanmak
daha detaylı anlatırsanız daha iyi olur fakat.
anladığım kadarı ile
bağlanmak istediğiniz bilgisayarda paylaşıma açı kbir dosya yok yada paylaşım için parola aktif edilmiş..
eğer böyle ise bağlanamazsınız..
paylaşıma dosya açmadan
ıpno\c$ yazıp c ye bağlanmak isityorum .pc lerin adlarını ve parolalarını biliyorum
pclerin kullanıcı parolası ile ağdaki parolaları farklıdır.. paylaşıma açılmamış bir sistem kısaca anlatmak gerekirse parola varmış gibi gözükür..
herhangi bir dosyaya ulaşamazsınız.(illegal yollar dışında.)
aksi taktirse uzak erişimle bağlanırsınız.. uzak masaüstü programını açarak ip yazın karşınıza çıkan kısımda kullanıcı adı ve parolanızı yazın ve masaüstü ekranda..
saygılar..
çok teşekür edrim fakat
ıpno\c$ dan sadece paylaşıma acılan dosyalarımı görebiliyoruz
afilliçok teşekür edrim fakatNormal şartlarda evet.. sadece paylaşım dosyalarını görürsünüz..
ıpno\c$ dan sadece paylaşıma acılan dosyalarımı göek bilgi neme lazım birisi çıkar hayır kardeşim ben bağlanırım diyebilir. onun için şunu söylemekte fayda görüyorum. bir bilgiyi alt etmenin yolunu arayan insanlar malum etrafımızda çok var.
bilgisayardaki trojan vb. güvenlik yazılımı sorunları durumunda illegal yollardan bazı erişimler sağlanılabiliyor.
diyede kısaca özetleyebilirim..
çok teşekür ederim fakat,
paylaşımdaki dosyaları zaten normal agbağlantılarıma girince görülüyor.ıpno\c$ yazmaya hiç gerek yok .benim araştırdığım kadarıyla ıpno\c$ direk olarak c yi görüyorsun .birde bizdeki pc ler normal pc ler bazılarına ıpno\c$yapınca ulaşabiliyorum bazılarına ise ulaşamıyorum.sorun burda
herkese iyi .çalışamlar,,