Ağ kontrol yardım ???

f_qwer
25-07-2007, 00:07   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

slm arkadaşlar yardımcı olmanızı istediğim bir konu var; öncelikle evde bir masa üztü birde laptop var bu iki pc arasında aynı work grup altında normal ağ kurdum.Benim istediğim şey laptoptan diğer bilgisayarın ekranını net birşekilde görmek ve tamamen kendim bilgisayarın başındaymışım gibi karşıbilgisayarı yöneltmek, kolay bir ara yüzle dosya transferi yapmak.Bunları sağlayan ve çok karmaşık olmayan bir program önermenizi rica ediyorum.. yardımcı olursanız çok memnun olurum iyi çalışmalar.....

movy
25-07-2007, 00:52   |  #2  
Üye
58 mesaj

proratla yaparsın bu durumu

benanlamam
25-07-2007, 01:19   |  #3  
Yıllanmış Üye
121 mesaj

internetkafelerin kullandığı easycafe veya hanycafe türü programlar işini görebilir bence.

marcopolo43
25-07-2007, 08:49   |  #4  
Taze Üye
1 mesaj

PcAnywhere kullanabilirsin, Kendi bilgisayarında diğer bilgisayarın ekranını görebilir, Dosya transferi yapabilir vb.. işlemler... Ben Ağımızda bunu kullanıyorum 5 senedir..
Kolay gelsin..

ahmetali53
25-07-2007, 19:33   |  #5  
Yıllanmış Üye
197 mesaj

Bu konuda ek bir yazılıma gerek yok . zaten Windowsun uzaktan yönetim araçları var. Yardım kısmını açarsan sağ tarafta gerekli yönergeleri görebilirsin. Masaüstünü aynen görüp kullanabiliyorsun.
Bence Prorat falan kurma çünkü virüs programım o programla uğraştığım zaman hep uyarı veriyor. Sitede içinde zararlı kod yoktur felan yazıyor ama onlara güvenmemiz için bir sebep yok :)
Dediğim gibi sen Windowsun kendi bileşenini kullan. Remote Desktop, uzak Masaüstü  vb  diye aratırsan Googleda yeterince kaynak bulabilrisin.
Kolay gelsin.