Ağdaki bilgisayara herhangi bir işlem yapmak.

bafrali526
25-10-2011, 17:13   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Merhaba arkadaşlar.Hepinize iyi günler.Benim sorunum şu.Biz interneti geçen ay komşu ile ortak bağlattık.Benim internet hızı 8 megabit.Komşum artık ne yapıyorsa o internete girdimmi ben kan kusuyorum.İnanın google 53 sn yede geliyor.O olmadığı zaman sorun yok gayet hızlı bir şekilde işlerimi hallediyorum.
     Gelelim soruma.Benim istediğim onun bilgisayarına herhangi bir program kurmadan komşu mun bilgisayarını izleme , kapatma , yönetme , bilgisayarını yeniden başlatma vb. gibi işlemler yapmak istiyorum.İçinden biri olsun yeter.Ama onun bilgisayarına kurmadan yapabilmem mümkünmü ?

Şimdiden gelecek yardımlarınızı bekliyorum.İyi forumlar.Herkeze teşekkürler...

Kapalı Hesap (217108)
25-10-2011, 18:35   |  #2  
Kapalı Hesap
286 mesaj

Öncelikle onun IP adresini bilmen lazım . Daha sonra onun bilgisayarında uzaktan bağlanan bilgisayarlara izin veriliyor olması gerekir . Eğer zaten bunlar elinde varsa gerisi kolay . Uzak Masaüstü Bağlantısı'nı aç onun IP adresini gir .( Ama açılması için onun bilgisayarın da açık olması lazım .) Sonra da Bağlan ' a bas ve herşey olsun bitsin . Ama seni farkedicektir . Çünkü sen mouseyi falan oynatıcan o da anlar ?

ECHELON_
25-10-2011, 19:00   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj

şakacı seni güldürdün bizi desene onun bilgisayarına girmek istiyorsun. sen önce kendi dosya ve yazıcı paylaşımını kapatta seninkine girmesin komşu.

tBox
25-10-2011, 19:36   |  #4  
Yıllanmış Üye
388 mesaj

sonucunda 2-8  yıl arası hapis var onu söyleyeyimde

Son Düzenleme: tBox ~ 25 Ekim 2011 19:43