Merhaba arkadaşlar.Ben arkadaşımla AOE2 Multi-Player oynayacaktım.Hamachi ile bağlandık birbirimize.Sonra oyunu kurdu bende IP'sini yazdım.GianMarco's game çıktı yanı onun sw si.Tıkladım 15-16 saniye bekledikten sonra anasayfaya atıp Unable to Join Game dedi.Lütfen yardım edin.
Age Of Empires 2 Unable To Join Game
Dostum 2 nizde aynı carack i kullanmalısınız ve oyunun sürümü aynı olcek yoksa hatalar cıkıyor illa ....
1. A harfini cıkart anlarsın :D sitede korsana yardım yasak ta :D
Aslında zor değil biraz dikkat li oku anlasılır baska çözüm yok internette doğru düzgün ve burdaki konuyu acan adamda işe yaramıs :D
Al sana 2 tane site daha 2. linktei çözüm daha kolay :)
Kısayol yöntemi işe yaramıyor birkaç dakika sonra yine hata veriyor. Şu adresteki programı indirin. http://www.grc.com/files/unpnp.exe
Bu program xp ve 7 ile uyumludur. Programı çalıştırın Disable UPnP seçeneğine tıklayın.. böylelikle modem sayfasına girmeden rahatlıkla UPnP nizi devre dışı bırakmış olursunuz.. Sonra uyumluluk modu ayarlarına gelin XP Service Pack 3 yada 2 yapın. Yüksek DPI ayarlarıyla ekran ölçeklendirmeyi devredışı bırak deyin. Ayrıca bu yöntemi sadece bilgisayarında sorun yaşayanların uygulaması yeterlidir. bilgisayarında sorun olmayanların bu yöntemin uygulamasına gerekyoktur..
Saygılarımla..
İyi Oyunlar..
Bu yöntemi diğer forumlardada paylaştım inşallah kalıcı çözüm olur biz arkadaşta yaptık olmuştu..