Age of Empires 3 Vistada sorun!

mehmetcc
22-09-2008, 18:04   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
112 mesaj

vista home premium bilgisayarda age3 yüklemeye çalışınca olmuor.nedenini bilmiorm ama bi kaç kaynakta bir güncelleme ile oyunun çalışacağı söyleniyodu.oyunu yükledim kurdum ve çalıştırdım sonrada age3.exe durdu dedi.böyle bir yama var mıdır ve varsa nerden bulabilirim?

SAİNT
22-09-2008, 18:09   |  #2  
SAİNT avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,595 mesaj

arkadaşım çoğu oyunda vista problem çıkartıyor ALLAH kahretsin ya
2 gün oldu kuralı akşam gideyim hemen kaldırcam oyun tanımaz program kabul etmez ya bunun neresini severler anlamadım evladın olsa sevmessin. yama iide gerçekten zor sayılı oyunlara yapıyorlar ama şöle sölim yama araraken trojan indirip kurma başıma çok geldi kaş yapayım drken olursun gözden elinde imkan varsa dön xp'ye.

mehmetcc
22-09-2008, 18:14   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
112 mesaj

ya aslında xp bi tane var ama külüstür dvd okumuo.vistayı seviorm.ama age 3ü daha seviorm.xpye dnmem olanaksız şu an.

Batıkan Doğan
22-09-2008, 18:17   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,366 mesaj
saint
arkadaşım çoğu oyunda vista problem çıkartıyor ALLAH kahretsin ya
2 gün oldu kuralı akşam gideyim hemen kaldırcam oyun tanımaz program kabul etmez ya bunun neresini severler anlamadım evladın olsa sevmessin. yama iide gerçekten zor sayılı oyunlara yapıyorlar ama şöle sölim yama araraken trojan indirip kurma başıma çok geldi kaş yapayım drken olursun gözden elinde imkan varsa dön xp'ye.
Age of Empires 3, Vista çıkmadan önce yapıldığı için Vista desteği yok. Onun için oyunun ve Vista desteği olmayan tüm oyunların ve yazılımların Vista altında sorunsuz çalışacağının garantisi yok. Çoğu oyun üreticisi de zaten oyunların Vista altında çalışması için yama yayınladılar. Aşağıda verdiğim linkten Vista desteği olmayan oyunların, Vista altında nasıl sorunsuz çalışabileceklerini anlatılıyor. Veya bu ay CHIP dergisinde de oyunların Vista altında sorunsuz çalışması için çok güzel bir makale var. Anlatılanları teker teker uygulayarak çalıştıramayacağın oyun kalmaz. Özellikle DX9'a ve güncel yamalara yoğunlaş. Gülümseme

Son Düzenleme: Batıkan Doğan ~ 22 Eylül 2008 18:18
mehmetcc
22-09-2008, 18:27   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
112 mesaj

yav bişey diycem age of empires microsoftun oyunu.yani bir şirket bu kadar salak olabilirmi?