Arkadaşlar baktımda hevesli bir tartışma var hangisi en iyi strateji diye .Ben de bunu görünce dedim bildireyim.Yakında age of empires 3 çıkyo hepimize hayırlı uğurlu olsun
Age of Empires 3
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ne kadar yakın peki? Mytologhy pek sarmadı
Rise of Nations vardı ne zamandır eklentisi bile çıktı.
Ben AOE Mythology'i AOE 3 diye biliyordum.Demek ki farklıymış.
aoe mythology diye bi oyun yok oyunun adı zaten age of mythology ayrı bi oyun yani
yanlış yazmışım.AOM diyecektim.ayrıca titans bir ekleme paketi,yani 3.5 olabilir!
Age of Empires III'ün çok iyi olacağına eminim. Bu arada yeni çıkacak strateji oyunları bu oyunla sınırlı değil, mesela Mart 2005 civarı Earth 2160 çıkacak. Bu oyunu almanızı öneririm ama herkes bu oyunun altından kalkamaz, bunu da belirteyim.
conquersden sıkıldıydıkzaten adam gibi bişey olsa bari mitoloji falan boş multiplayer zevksiz
aoe 2 manyakti bu daha manyak olucak iste oynayanlar anlar hem microsoft ne zaman dandik oyun cikarmis trilyon dolarlik sirket adina leke sürmez goruceksiniz bu oyun en az 3 sene hit kalır
4 gozle bekliyorum çıkmasını, umarım beklediğimiz gibi çıkar. Zone'u da özlemiştim zaten.
Age of Empires benim de kalbimde ayrı yeri olan bir oyun. Zamanında az mı oynadım(oynadık). Age of Mytology'de biraz hayalkırıklığına uğradım açıkçası. Şöyle söyleyeyim: Eski oyun daha gerçekçiydi, büyüler buoyunda oldukça abartılmış. Yıldırımı kullanıp neredeyse birçok bina yokedilebiliyor. Bu bence yanlış. Kılıçlarla savaşıyoruz, gerçekçiliği bozmamak adına kılıçlarla, toplarla saldırsak daha iyi bir fetih hissi oluşabilir içimizde. Düşünsenize Fatih'in İstanbul'u yıldırım kullanarak ele geçirdiğini! Elbette bu oyun ve benzerleri hep büyüyü işliyor ama age of serisi büyüden oldukça uzaktı. Oynayanlar bilir. yani demek istediğim yeni gelecek Age of Empires III'ten çok şey bekliyorum ve umarım beklediğimi alırım.