AGE OF EMPİRES III
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ScreenShotlar Çok Güzel ve oyun çok geliştirilmiş.
Ya ben mythology bir acayip en azından ben srateji oyunlarında 3 boyutlu grafik kullanılmasından yana değilim o eski uhrevi hava kalmıyor eski zaman oyunları eskiden olduğu gibi bir miktar teknolojiden yoksun hazırlanmalı bence ne dersiniz...Kolay gelsin...
evet birçok age of empires sevenler 3 boyutlu olmasını istemiyor..
Güzel bir oyuna benziyor.İnşallah çabuk çıkar...
abicim empire earth derim baskada bisey demem bu her yüzyilda oynama olayini getiren odur, vede gercek olaylarla oyun oynarken bize tarih derside vermistir(iskender,eski yunan,kizil baron...)
onunda yenisi cikacakmis zaten age of dan ayrilan bi ekip onu yapiyo hadi bakalim kapissinlarda bize yarasin daha ii seyler ciksin.
Haklısın ama age of kings empire earth ten daha iyi
Empire Earth iyidir, iyidir de... Onun grafikleri maalesef kötü. Eh eski bir oyun artık ama dediğin gibi 12 devir işleniyor o oyunda. Ama bunun çok da bir önemi yokmuş, niye? Çünkü Age of Empires gibi bir fan yaratamadı da ondan. Bunun nedenleri tartışılabilir, ama buna girmeyeceğim şimdi. Age of Empires, cursed in dediği gibi empire earth'dan iyi, hemde kat kat. Age of Mytology age serisine bence uymayan, kötü bir sürümdür, grafikleri dışında bana hiçbir şey vaad etmiyor. Age of Empires III ün yeni bir fan kitlesi yaratmasını beklemek de biraz eskiye dönüşle mümkün. Grafikler yeni ama diğer her şey eskisi gibi...
yalniz age of kasimda empire earth ise nisan-mayis gibi cikacak önce cikmak cok büük avantaj
ayrica AOE sadece amerikan koloni savaslari devrini kapsarken EE gene her devri kapsayacak bide son olarak EE zamanina göre grafikleri gayet güzel bi rts idi hemde zoom olayini getirmis bayaa sükse yapmisti. mithology ise maalesef sacma sapan unitlerle AOE yi lekeledi bence.
haklısın ama age of bi efsane oldu bu arada yenidsinde türkler yok mu yanii???
Age of 3 de Türkler zaten yok sadece amerikan kolonileri ve sömürgeci devletler var. Empire da olurmu bilmiyorum.