Arkadaşlar yeni çıkan bu oyunu açtığımda Live ID ile giriş yapmamı istedi yaptım sora cd key istedi bendede öyle bişey olmadığı için I need a product key e tıkladım sonra windows live marketpleace oturum açmaya çalıştı ama açamadı şu hatayı verdi;80154002 hesabınızla ilgili bir sorun var çözmek için tıklayın diye bi düğme var ona bastığımda ise bei bu siteye yönlendiriyor; https://live.xbox.com/en-GB/Flow ... untInformation.aspx sonra bilgileri giriyorum ve oturum aç diyorum hata veriyor ne yapabilirim. Bu hata kodunu internette araştırdım ama bir sonuç çıkmadı
Age of Empires Online
CD Key mi ? E Mail'ini kontrol et.Ama bende oynuyorum bende öyle birşey istemedi.
Kardeş o konuda herkes sorun yaşıyor. Sen 0dan hesap almayı dene. Bendeki sorun hesabın olması ve şifrenin uyuşmamasıydı çok uğraştım ama çözdüm.
Tamam ben şimdi hesap olaylarını kurcalıyorum sen sakın oyunu bırakma çnkü oyun süper ve benim oyunda dosta ihtiyacım var :D
Buldum kardeşim. İyi dinle.
Önce arama çubuğuna Games For Windows Marketplace yaz. Sonra oraya hotmaile girer gibi gir. E-mail ve şifreni. Girince yukarıdaki Downloads bölümüne tıkla. Orada Age Of Empires Online ı bul. Sonra altta bir yazı var view game keys yazısı. Oraya tıkla ve product key yazan yere oradaki şifreyi yaz. Sonrada oyunun tadını çıkar :)
Tabi bu başlattaki arama çubuğu. Eğer bir hata çıkarsa (ki sadece yanlış şifre yada e-mail hatası çıkar) o zaman şifremi unuttum diyerek yeni şifre istemen en doğrusu olur. Tabi ingilizce olduğu için biraz zaman alabilir. Bide bu games for windows çok karmaşık bişey. Ben Dirt 2 oyununda çok sorun yaşamıştım. Ama tek bir cümleye tıklayarak offline profil açabiliyormuşum :D
http://marketplace.xbox.com/en-GB/PCGames For Windows Marketplace yazdığımda çıkan ilk sonuçmu yani, bu mu
Yahu ben ne yazdım orada? Oyun yüklenince marketplace de zaten yükleniyor pc ye. Sen sadece başlatta arıyacaksın bu kadar. İnternette aramana veya indirmene gerek yok.
Sen oyundan girmemiş miydin oraya? Ben messenger gibi açılan marketplace den bahsediyorum sende ondan mı bahsediyosun
Ben böyle sorun görmedim dostum üzgünüm..
Belki geçici bişeydir dicem ama çok zaman oldu.. bence sen o dediği sitede araştırmaya devam et ve googledan da devam et inş bişey bulursun