arkadaslar işletim sistemim windows 7 daha önce age of empires 3 kurdum ama acmadı hata verdi.simdi ahmet turanın sitesinden indiricem ama tekrar aynı hatayı vermesinden korkuyorum o kadar emek bosa gitmesin lütfen yardımcı olur musunuz
age of empires windows 7 sorunu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bende dün yükledim aynı sorun var oyunu kuruyorum sonra simgesine tıklayıp başlatıyorum ama hata veriyo
Crack felan yapıyor musunuz ?
Belki o crack bozuktur. Onu başka bir yerden bulup deneyin.
yok abi yok denedim her şeyi yapmadık şey bırakmadım olmadı
abi sorma be bendede age of empires 3 vardı oyunun ortasında reset atıyodu ikide bir ben de sildim gitti ddd abi oyunmu yok ya başka versiyonları yükle
Age of Empires 3'ü hatasız oynadım.İsterseniz bir de uyumluluğu deneyin.
Forumda korsan oyun-program türü şeyler için yardım istemek yasak... Arkadaşlar hadi konuyu açan kuralları okumadı siz de mi okumadınız?? Forumda bu tür şeyler yasak...!! oyunun orj. kaç lira Allah aşkına?? gidip alsanız yada Steam'dan alsanız keyfiyle oynasanız ne olur?? 10-15TL bişey...
Hocam öğrenci gençlik için o kadar kolay bulunmuyor o 10-15 lira. Her yeni çıkan oyunun fiyatı en az 70 tl. Hadi gittik aldık diyelim Birkaç gün içinde oyunu bitirdikten sonra devamlı multimi oynucaz sanki. Ve her oyun kusursuz değil.O kadar para verip Win7 orjinal kullanan arkadaşlarım bile "appcrash" hatası alıyorken hiç alamam. O zaman bu kadar pahalıya getirmesinler de biz de alalım.
Hocam öğrenci gençlik için o kadar kolay bulunmuyor o 10-15 lira. Her yeni çıkan oyunun fiyatı en az 70 tl. Hadi gittik aldık diyelim Birkaç gün içinde oyunu bitirdikten sonra devamlı multimi oynucaz sanki. Ve her oyun kusursuz değil.O kadar para verip Win7 orjinal kullanan arkadaşlarım bile "appcrash" hatası alıyorken hiç alamam. O zaman bu kadar pahalıya getirmesinler de biz de alalım.süpersin be devam et :D