selam bana age of mitolojinin sağlam cd leri lazım bendekiler bozuk çıktı eger bulup gönderebilecek baba yiğit varsa bene göderiversin
teşşekkür edeim şimdiden
selam bana age of mitolojinin sağlam cd leri lazım bendekiler bozuk çıktı eger bulup gönderebilecek baba yiğit varsa bene göderiversin
teşşekkür edeim şimdiden
ok saolun cursed beyden nasılalacağız konu ile ilgili mailden anlaşmayı sağlayalım cursed baba
eyvallah saolasın
ok sana yardımcı olmaya çalışırım dostum
burası ikinci el pazarına dönmeye başladı hayırdır, forumu çıkarlarınız için kullanmayın!
Ne alakası var dostum yaa arkadaş oyun arıyormuş problemine yardımcı olmaya çalışalım dedik..
alla alla yaa..
olurmu baba bit pazarı felan ya tamam arkadaş benim sorunu çözüyor ama o adam ona emek verecek dahası e-mail sıgarsa eyvallah ama ya sığmazsa posta yada kargo ücretini cursed e ödetmek ayıp olmazmı ?
yardımcı olmaya çalıştın tabi tabi
Alan razı veren razı SANA NE OLUYORR BEE KARDEŞİMMM!!!!!
ben ne alandan anlarım ne verenden!!! burada bu tür şeylere karışıyım hepsi bu, yoksa seninle bir alıp veremediğim yok.
O zaman dostum burda deilde özele bi msj atıp rahatsızlığını dile getirebilirdin niye bu kadar büyütüyosun bizde pardon dedik konuyu kağattık sen daha ne uzattın ben onu anlayamadım...
Arkadaşlar konuyla pek alaksı olmayabilir ama ben age of titan ı mythology cd Sine sığdırmayı başardım bu satyede titans artı mythology sadece2 cd oldu (3 cd idi)
Bir de age of empires ile ageof conquerors u tek cd yaptım ve sorunsuz çalışıyo içine de bir tane rehber yazıp koydum.Cd de 100 Mb falan da boş yer kaldı.Sonra red alert 2 yi tek cd yaptım.Aslında baksam daha çok oyunu yaparım tek cd ama uzun iş oluyo bazen.
konu age of mytology mi oyun ticareti mi yoksa bir cd ye iki oyun kopyalama mı anlayamadım!!!!!!!!
Dostum YYYEEETTTEEERRRRRRRRRR!!!!!!!! ARTIK AMA!!!!!!!!
arkadaşlar 2 gün hasta olup işe gelemedik yaptığınıza bakın ya çocuklar gibisiniz ben arıyorum ama bu kadar büyütülebileceğini bilsem aramazdım bu kadar büyütmeye gerek yok zaten konu açan benim burayı bit pazarına çevirmek konusunda bana görüşlerini bildirmeliydin ve bunları müzakere etmeliydik ama çocukluk yapmayın artık lütfen bir dost tavsiyesi cursed dayı saolasın senide hasta olmam nedeniyle yanlız bıraktık kusura bakma
neyse hepize iyi günler kolay gelsin
anlatıyorum age of mythology için öncelikle oyunun 1 inci cd sinin pc ye kopyalayacağız ve tittan ı winrara la bir güzel sıkıstırıp suyunu çıkaracaz.sonra cd içeriğine kopyalayıp yazacağız.eğer cd de çok az boş yere ihtiyacınız varsa direct x i hemen silin derim.Age of empires ta ise direct x i yine heme silin çünkü çok eski bir versiyonu var.burada sıkıstırma yapmayacağız yalnız sadece iki cd yi de pc ye kopyalayıp tek cd ye yazmak eğer yer yoksa msn gaming zone u da silebilirsiniz.
kargo parasını verenlere 3 cd yi de gönderebilirim.(age of mythology+age of empires+age of conquerors.)