Ağımdaki pcler netten ne indiriyo hangi sitelere giriyorlar bu tür bi program bilen varmı ben aradım biraz fakat bulamadım bilen varsa paylaşabilir mii
Ağımdaki pcler netten ne indiriyo ?
bazı filtre programları, gezilen siteleri kayıt edebiliyor.
ama sanıyorum siz daha kapsamlı bir pro istiyorsunuz
evet ben kendi evimden komşunun ne indirdiğini görmek istiyorum ona basit bişey kurabilirm yani öle bi program varsa aklınız da
internet kafelerin kullandığı programlar senin işni görür, masa üstlerini dhi görebiliyorlar..
bnede internet cafecilerin xp cdsivar bensana programların ismini yazim işine yararsa upload edim..? (ne işe yaradığını bilmiyorum)
akinsoft_server
akinsoft_fix
akinsoft_client
heralde bunlardan yapıyorlar o dediğimi,
para hesabı bile yapıyolar ya..?
01apachiakinsoft_serverzamanın varsa bunların hepsini upload edip banada linklerini atmam mümkünmü?
akinsoft_fix
akinsoft_clientheralde bunlardan yapıyorlar o dediğimi,
para hesabı bile yapıyolar ya..?
alper_035Ağımdaki pcler netten ne indiriyo hangi sitelere giriyorlar bu tür bi program bilen varmı ben aradım biraz fakat bulamadım bilen varsa paylaşabilirsenin aradığın OverSpy türü bir program geçenlerde chıp bunu tam sürüm olarak vermişti google'dan bu program benzeri bir şey indirip kurabilirsin.
waybezamanın varsa bunların hepsini upload edip banada linklerini atmam mümkünmü?tabi ki ne demek.. bekle.
01apachitabi ki ne demek.. bekle.bekliyom[linki özelden verirse sevinirim]
teşekkürler arkadaşlar bi denicem ama akınsoft client tarzı bişey olduğu için adama şifre girmek zorunda kalmasın her pcyi açtığında
http sniffer die arat 80 ve 8080 portlarından ne gelip gidiosa gorursun msn sniffer die arat msn gosterir buda ancak gelen programlar ucretli
alper_035teşekkürler arkadaşlar bi denicem ama akınsoft client tarzı bişey olduğu için adama şifre girmek zorunda kalmasın her pcyi açtığışifre bile girmeden internere girsin diye düşünüyorsun yardımcı oluyorsun. fakat nereye niçin girdiğini niye merak ediyorsun ?
bence bırak istediği yere girsin komşuların yaptığın biraz özgürlüğe müdahale oluyor ayıptır buda.
Merhaba,Akınsoft Tarzı TIB (Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı) Onaylı Cafe Programları Lisans İle Aktif Olmakla Birlikte,Son Sürümünde Client PC lerin Monitörlerini Görmeniz Engellenmiştir.Kişisel Hakların İhlali Açısından Bir Başkasının Monitörünü İzlemeniz Yasadışı Olduğundan,Kimsenin Birbaşkasının Özeline Müdahale Etmesini Onaylamıyorum.Ayrıca Bu Clienti Karşı Tarafın Pc sine Kurdurmadığınız Sürece Herhangi Bir İşlem Yapmanız Sözkonusu Değildir.Farklı Programlar İçin Aynı Şeyi Söylemek Yanlış Olur.
Ayrıca Eklemek İstiyorum,Paylaşımda Bulunduğunuz İnternet Bağlantınız Sabit IP ise,paylaşmış Olduğunuz Bağlantı Başınıza Umulmadık Sorunlar Açabilir. (Yasadışı İçerik,İllegal Platformlar) gibi Sitelere Girildiği Taktirde TIB Sizin Hakkınızda Soruşturma Açabilmektedir.Kişisel Tavsiyem Bağlantınızı Kontrolünüz Dışındaki Bir başka kullanıcı ile paylaşmayınız.
ser_karabulutşifre bile girmeden internere girsin diye düşünüyorsun yardımcı oluyorsun. fakat nereye niçin girdiğini niye merak ediyorsun ?çünküüü ödev bakıyorum diyor ama modemin ışığı sabit kalmıyor
resmen sömürüyorlar yani
veya senin işini görebilecek NETSCHOOL DİE okullarda kullanılan bir program var çok süper bi program ne yaptıkalrını herşeyini görebiliyorsun hatta ağdaki diğer bilgisayarlarada girebiliyorsun tavsiye ederim
alper_035çünküüü ödev bakıyorum diyor ama modemin ışığı sabit kalmıyoreğer ki bu bağlantı için ikinizde ortaklaşa ödüyorsanız bakmanız doğru değil! yok arkadaşınız ödemiyor sırtımdan geçiniyor diyorsanız engeleyip şifre koyunuz!
resmen sömürüyorlar