ağır çalışıyo

HPQ-User
13-09-2009, 12:59   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

berkehann sormuş:
ben bu noteboka örneğin masaüstüne bi dosya göndercem sağ tıklıyorum gönder seçeneğinde çok beklyor. format bile çektim hala ağır eskiden hiç göndermiyodu şimdi ise ağır gönderiyo. acaba napabilrm.bide format çekmeden önce scvhot exe uyarısı veriyodu başlangıçta onun format çekilmeden halldelme durumu varmı. lütfen çok acil yardımınza ihtiyacım var lütfen çok acil

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
toshiba satellite L10-102 notebok

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; AskTB5.4)

HugOBoss___
13-09-2009, 13:57   |  #2  
HugOBoss___ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,011 mesaj

öncelikle xp cd ni sürücüye tak ve başlat\çalıştır\sfc scannow yazıp enter layın...

daha sonra denetim masası program ekle kaldırdan gereksiz gördüğünüz programları silin

sistem ccleaner, advanced system care free tune up gibi programlarla bilgisayarınıza bakım yapın...

OSMAN BAĞÇEVAN
13-09-2009, 13:58   |  #3  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj

öncelikle sisteminizde virüs var !!

o yüzden de gönder menüsü ağır  ,  ve bu virüs sisteminizde oldukça da böle olucak !!

Kaspersky bunu buluyor. ama tamanlamıyla silemiyor.bazılarını siliyor fakat bazılarını silmiyor..
senin yapman gereken şey. ilk önce bütün hdd güncel bir antivirüs programıyla tarat .kaspersky 2010 olabilir.. eğer hdd 2 veya 3 bölümse onlarıda tarat. çünkü bölmelendirilmişharddiskte diğerlerine kesin bulaşıyor. Format atsan Dahi geri geliyor.bu virusu kaspersky yarım yamalak sıldıkten sonra sen system32 içine gir ve buldugunu sil. (aman dikkat) sildikten sonra copy.exe hatasıoluşacak ve harddisklerine çift tıklama ile giremeyeceksin. bununçözümüde işte Burda..

Windowsu güvenli kipte açın.Bunu biliyorsunuzdur herhalde

Pc güvenli kipte aç
Sırasıyla
        başlat/çalıştır/regedit  
        HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ Explorer\MountPoints2 anahtarını bul ve tamamen Sil.